Επιτέλους επιστρέφει η ομάδα μας και οι υπόλοιπες ομάδες της Γ κατηγορίας στα γήπεδα! 

7 Μαρτίου ξεκινάει το πρωτάθλημα μετά από μια μεγάλη διακοπή. 

Επόμενος αγώνας της ομάδας μας με τον Εθνικό Άσσιας εντός έδρας στις 8/3.

Πιο κάτω, η  αυτούσια η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Σε συνέχεια των αποφάσεων που εξέδωσε το Υπουργικό Συμβούλιο στις 25.02.2021 σχετικά με την επανεκκίνηση του τομέα του αθλητισμού, η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας θα επαναρχίσει το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Μαρτίου 2021.

 

Στις ομάδες έχει σταλεί σχετική εγκύκλιος η οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

 

-Για όλες τις ομάδες Γ’ Κατηγορίας επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις από την 01.03.2021, σύμφωνα πάντοτε με το Πρωτόκολλο της ΚΟΠ και των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας.

 

-Όλοι οι αγώνες του Πρωταθλήματος θα συνεχίσουν να διεξάγονται χωρίς την παρουσία θεατών από την αγωνιστική που είχαν ανασταλεί (14η). Ως εκ τούτου κάθε Σωματείο θα πρέπει να αποστέλλει στην Ομοσπονδία (με φαξ 22590544 ή email: info@cfa.com.cy) καθώς και στην αντίπαλη ομάδα, κατάλογο των ατόμων που θα δικαιούνται να παρακολουθήσουν τον αγώνα το αργότερο μέχρι την προηγούμενη μέρα πριν από κάθε αγώνα (13:00 το μεσημέρι). Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε κατάλογος δεν είναι κατάλληλα συμπληρωμένος με όλα τα στοιχεία ή δεν παραληφθεί εμπρόθεσμα δεν θα θεωρείται έγκυρος.

 

Τα άτομα που θα συμπεριληφθούν στις εν λόγω λίστες, θα πρέπει να δηλώνουν τα παρακάτω στοιχεία: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό ταυτότητας. Επίσης θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις οδηγίες για την προστασία και υγιεινή που ορίζονται από το Πρωτόκολλο της ΚΟΠ και του Υπουργείου Υγείας. Ο αριθμός ατόμων που δικαιούνται τα Σωματεία Γ΄ Κατηγορίας είναι το μέγιστο 15.

 

Πέραν των πιο πάνω θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα εξής:

 

*Μέγιστος αριθμός ατόμων: Στη λίστα των 15 ατόμων για κάθε σωματείο Γ΄ Κατηγορίας θα συμπεριλαμβάνονται τα άτομα του Διοικητικού Συμβουλίου και οι ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής. Σε περίπτωση που δεν συμπεριληφθούν στη λίστα οι ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής δεν θα επιτρέπεται η είσοδος τους στο στάδιο, παρά μόνο στους ποδοσφαιριστές που είναι εγγεγραμμένοι στο φύλλο αγώνα. Σε περίπτωση παραβίασης του πιο πάνω ή επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο περισσοτέρων ατόμων πέραν του επιτρεπόμενου, η εν λόγω παραβίαση θα παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή για επιβολή ποινής. 

 

*Συγκεντρωτική λίστα: Η γηπεδούχος ομάδα σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Ασφαλείας του σταδίου, θα πρέπει να ετοιμάζει συγκεντρωτική αναλυτική λίστα για κάθε αγώνα (προσωπικό σταδίου, επιτηρητές, αστυνομία, γιατρός αγώνα, ball boys, προσωπικό ομάδας, προσωπικό καντίνας, δημοσιογράφοι, διαχειριστές συστημάτων κτλ.) με το συνολικό αριθμό παρευρισκόμενων ατόμων στο στάδιο η οποία θα παραδίδεται στον Παρατηρητή Διαιτησίας. Ο Παρατηρητής Διαιτησίας θα καταγράφει τα σχόλια του και την τήρηση των πιο πάνω στην έκθεσή του. Οποιαδήποτε παραβίαση του πιο πάνω θα παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή για επιβολή ποινής. 

 

*Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των εναπομεινάντων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος Γ΄ Κατηγορίας, όπως και των αναβληθέν αγώνων θα σας κοινοποιηθεί μετέπειτα.     

 

*Όλα τα μέλη των ομάδων που αγωνίζονται στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας 2020/21, θα πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου ή με την μέθοδο PCR, μέχρι και την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021. Τα αποτελέσματα των τεστ θα πρέπει να αποστέλλονται στην Ομοσπονδία κάθε Παρασκευή και η ώρα 15.30 το αργότερο. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης Σωματείου με βάση τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου, το Σωματείο θα παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή για επιβολή ποινής.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.