Να δούμε μια γενικότερη εικόνα του πρωταθλήματος μας. Είμαστε πρώτοι σε ένα πολύ, παρά πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτό οφείλεται στην καλή δουλειά που γίνεται και στην ποιότητα που έχει η ομάδα. Περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει με το lockdown και μετά να αναρτήσουμε το συγκεκριμένο άρθρο. Παρόλο που το πρωτάθλημα θα διακοπεί μέχρι το τέλος του μήνα, στόχος είναι η νίκη και μόνο ώστε να βρισκόμαστε μόνοι στην κορυφή με διαφορά από τους αντιπάλους.

Στα πιο παλιά, αυτή η ομάδα κατάφερε να βγει από αγροτικό στην ΣΤΟΚ, από την ΣΤΟΚ στην τρίτη κατηγορία. Την δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση και πρώτο φαβορί για την άνοδο. Όμως, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το πρωτάθλημα και η άνοδος τελειώνουν στην τελευταία αγωνιστική, ούτε καν όταν τελειώσει βαθμολογικά.

Χαιρόμαστε που έχουμε νοοτροπία νικητή, που δεν καταδεχόμαστε να χάσουμε αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μηδενίζουμε τα πάντα όταν έρθει μια ήττα ή ισοπαλία. Ήρθε στο παρελθόν, θα ξανάρθει στο μέλλον. 

Προς τους οπαδούς μας, προσγειωμένα και περήφανα. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, είμαστε πρώτοι στην κατηγορία και θέλουμε την άνοδο και θα την πάρουμε. Ο λόγος της συγκεκριμένης παράγραφου είναι ότι όλοι μας, συμπεριλαμβανομένου και εμας, θεωρήσαμε δεδομένο ότι αν πάει διαβάθμιση ο αιώνιος, θα έχουμε ντέρμπι αιωνίων στην δεύτερη. Έλα που τίποτα όμως δεν τελείωσε, έλα που δεν βγήκαμε ακόμη στην δεύτερη εμείς. Ο στόχος είναι εκεί και είναι αδιαπραγμάτευτος αλλά δεν τον έχουμε ακόμη πετύχει. Θα έρθει και η ώρα τους, υπομονή αδέρφια.

Προς τους ποδοσφαιριστές μας. Λεβέντες μας, ξεχνάμε τι έγινε στο τελευταίο παιχνίδι. Είναι ήδη στο παρελθόν. Αύριο το Σάββατο, να μπείτε στο γήπεδο και να τους δείξετε ποιοί είμαστε, να δείξουμε σε όλους ότι με την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορούν να τα βάζουν. Εσείς θέσατε τον πήχη ψηλά και ξέρουμε οτι μπορείτε και θα το κάνετε. Πάμε για το τρίποντο.

Παιχνίδι με παιχνίδι

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.