Η ΚΟΠ ανακοίνωσε σήμερα όλες τις πληροφορίες σχετικά με το Πρωτάθλημα Γ΄  Κατηγορίας 2020-2021 στο οποίο θα συμετέχει και η ομάδα μας!
Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Το Πρωτάθλημα Γ΄  Κατηγορίας 2020-2021 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 16 ομάδων και θα αρχίσει στο Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου 2020.

Θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Οι αγώνες είναι διπλοί και ο αγώνας του πρώτου γύρου θα διεξάγεται υποχρεωτικά στην έδρα της μιας ομάδας και ο αγώνας του δευτέρου γύρου στην έδρα της άλλης ομάδας. Η σειρά των αγώνων θα οριστεί με κλήρωση πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας 2020-21 θα ισχύει η αυτόματη διαβάθμιση των έξι  τελευταίων ομάδων στον τελικό πίνακα κατάταξης του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας. Οι διαβαθμιζόμενες ομάδες θα αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα της αμέσως κατώτερης Κατηγορίας (Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ) κατά την αμέσως επόμενη περίοδο.
Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας 2020-21 θα ισχύει η αυτόματη άνοδος στη Β’ Κατηγορία των πρώτων δυο ομάδων στον τελικό πίνακα κατάταξης της Γ’ Κατηγορίας.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.