Είμαστε σίγουροι ότι η λέξη πλάνο φέρνει στις μνήμες όλων μας τις προσπάθειες που έκανε ο καθένας με όποιο τρόπο μπορούσε για να ανοίξει τα μάτια των μελών του ΑΣΟΛ αλλά και των εκάστοτε διοικητικών συμβουλίων. Βλέπετε ακόμα και για να ακούσουνε την οποιαδήποτε διαφορετική φωνή ζητούσαν να τους δοθεί ένα πλάνο. Όχι ότι το διάβαζαν ποτέ απλά έτσι για την τιμή των όπλων που λέμε! Έτσι κι αλλιώς στην ηγεσία του αγαπημένου μας σωματείου εκλέγονταν πάντα αυτοί που δεν είχαν πλάνο. Έριχναν απλά ζαριές και ότι κάτσει!

Με την ίδρυση της Ομόνοιας του Λαού δείξαμε σε όλους ότι όταν σέβεσαι το άθλημα και την ομάδα σου μπορείς να κάνεις μεγάλα πράγματα! Ο βασικός κορμός της ομάδας που θα αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία και είμαστε σίγουροι ότι θα πρωταγωνιστήσει και εκεί υπάρχει από την πρώτη στιγμή. Από το αγροτικό δηλαδή! Το διοικητικό συμβούλιο κατάφερε κάτι αξιοθαύμαστο. Να χτίσει μια ομάδα που θα είναι έτοιμη και για τις επόμενες κατηγορίες. Σε κανένα σημείο δεν ήταν στόχος το χτίσιμο μιας ομάδας που θα διαρκούσε μια χρονιά. Υπήρχε από την αρχή πλάνο για μια Ομόνοια πρωταγωνίστρια όπως την ονειρευόμαστε τόσα χρόνια!

Το ποδόσφαιρο κατά βάση είναι ένα δίκαιο άθλημα. Αν δεν το σεβαστείς σε βάθος χρόνου θα σε εκδικηθεί με το χειρότερο τρόπο. Συνεχίζουμε λοιπόν με σεβασμό πάνω από όλα προς το άθλημα αλλά και τους εαυτούς μας.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.