Ποινή τριών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο επέβαλε ο αθλητικός δικαστής της κοπ στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τον αγώνα κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Δείτε την απόφαση:

*Καταγγελία κατά του ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου:
(α) για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της  ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στην κερκίδα που φιλοξενούσε τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας και ακολούθως στον περιβάλλονταν χώρο του σταδίου (στο πίσω μέρος της κερκίδας που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμών επιτηρητή του σταδίου και σοβαρές ζημιές σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο πίσω μέρος της κερκίδας και τραυματισμό αστυνομικών, κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ και του άρθρου 6 του Κεφ. ΧΧ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας 2021-2022.
Απόφαση: Ποινή διεξαγωγής τριών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο. 
(β) για αναφώνηση (λέξεων) κατά την διάρκεια του αγώνα ακατάλληλων για αθλητικές εκδηλώσεις με πολιτικό και/η προκλητικό περιεχόμενο, κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2021-2022 Ε.Ν. Παραλιμνίου – ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαίου/04.12.2021 (11η Αγωνιστική).

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.