ΟΜΟΝΟΙΑ: 

“Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα παιδιά του olaomonoia.com και του Omonoia Radio ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ολυμπιάς Λυμπιών δεν έκανε δεκτό το αίτημα τους για είσοδο φωτογράφων και δημοσιογράφων.

Είναι η πρώτη φορά που αντίπαλη ομάδα αρνείται την είσοδο σε δημοσιογράφους των Ομονοιάτικων ιστοσελίδων και πραγματικά μια τέτοια αντιμετώπισει ήταν κάτι που δεν περιμέναμε.

Στα σχεδόν 3 χρόνια ζωής του Σωματείου μας ουδέποτε αρνηθήκαμε διευκόλυνση σε ιστοσελίδες ή ομάδες και τέτοια αντιμετώπιση είχαμε και από τα υπόλοιπα σωματεία. Η στάση των διοικούντων της Ολυμπιάς δεν ξέρουμε που αποσκοπεί όμως τους αφήνει πλήρως εκτεθειμένους στο φίλαθλο κοινό.”

 

olaOmonoia: Να πούμε και εμείς με την σειρά μας, ότι ουδέποτε δημιουργήσαμε κάποιο πρόβλημα και αντίθετα κάναμε και φίλους στα εκάστοτε συμβούλια των ομάδων που μας φιλοξενούν. Φαίνεται ότι οι κύριοι του Ολυμπιά δεν θέλουν να φιλοξενήσουν, όπως φιλοξενήθηκαν τότε στο εντός έδρας παιχνίδι μας, που δεν ασχοληθήκαμε ούτε με τις προκλήσεις τους, ούτε με την άσχημη συμπεριφορά τους. 

Μπορούμε να πούμε πολλά άλλα θα αφήσουμε τους παίκτες μας να τα πούνε αυτοί. 

Παίξτε για εσάς, παίξτε για εμάς, για τον κόσμο σας, για την ΟΜΟΝΟΙΑ! 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.