Με κύριο μήνυμα ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ η ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 ανακοίνωσε σήμερα όλες τις λεπτομέρειες για την 1η Ανοικτή Προπόνηση.

Πιο κάτω όλες οι λεπτομέρειες.

Το ποδόσφαιρο, έτσι όπως πρέπει να είναι…

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 ιδρύθηκε από την ανάγκη όσων τους έκλεψαν την ομάδα και έμειναν χωρίς ποδοσφαιρική στέγη. Παράληλλα, η ίδρυση της ομάδας μας, έχει σαν βασικό στόχο να δώσει ξανά χρώμα στα Σαββατοκυρίακα μας, να θυμίσει σε όλους ότι ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ.

Μια γιορτή στήνουμε λοιπόν και εμείς αύριο. Ως ένα Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από Οπαδούς δεν θα μπορούσαμε να οργανώσουμε μια απλή Ανοικτή Προπόνηση γι’ αυτό και έχουμε οργανώσει ένα μεγάλο γλέντι για μικρούς και μεγάλους.

Από η ώρα 17.00 θα στήσουμε τα τραπεζάκια μας έξω από το γήπεδο του ΘΟI με σκοπό να καλύψουμε κάθε ανάγκη των οπαδών της ομάδας μας. Όσοι θέλουν να εγγραφούν μέλη, όσοι θέλουν να παραλάβουν τις κάρτες τους, όσοι θέλουν να πληρώσουν τις συνδρομές τους, όσοι θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, όσοι θέλουν να βοηθήσουν τον αγώνα του Λοΐζου αλλά και όσοι θέλουν απλά να πιούν μια παγωμένη μπύρα πριν από την προπόνηση, μπορούν να το κάνουν έξω από το γήπεδο με κουβέντα, συνθήματα και μουσική. Ταυτόχρονα στο γήπεδο αύριο θέλουμε να δούμε τον κόσμο μας με τα παιδιά του, γι’ αυτό θα υπάρχει φουσκωτό για τους μικρούς μας φίλους.

Με την έναρξη της προπόνησης μεταφερόμαστε πλέον στα τσιμέντα για να τραγουδήσουμε της Τριφυλλάρας. Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι η ΘΥΡΑ 9 έχει ετοιμάσει όμορφα πράγματα για αυτό και καλούμε όλο τον κόσμο να ακολουθήσει στην οργάνωση και στην φωνή τους οργανωμένους μας καθ’όλη την διάρκεια της προπόνησης.

Με το τέλος της προπόνησης κανονικά η νύχτα θα έπρεπε να τελειώσει όμως η ΘΥΡΑ 9 έχει ανακοινώσει μετά την προπόνηση φαγοπότι στον Κεντρικό και δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε. Μας έχουν λείψει αυτές οι βραδιές στον Κεντρικό και η αυριανή μέρα είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να τις θυμηθούμε ξανά.

Αυτό είναι το πρόγραμμα της αυριανής μέρας, γιατί όπως γράψαμε και στην αρχή ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.