Με τις επτά κίτρινες κάρτες που δέχθηκε η ομάδα μας απέναντι στην Πέγεια το περασμένο Σάββατο, αρκετοί παίκτες έφτασαν στο όριο.

Πάμε να δούμε, όμως, τη λίστα με τις κίτρινες κάρτες συνολικά στο πρωτάθλημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες έχει ο Σωτήρης Φοινίρης, ο οποίος πρέπει να δεχθεί ακόμα δύο για να χάσει παιχνίδι. Τρεις κάρτες έχει ο Σάκης Κύπρου, που και αυτός (όπως και ο Φοινίρης) έχει χάσει ένα παιχνίδι και πρέπει να δεχθεί άλλες τρεις κάρτες για να τιμωρηθεί ξανά. Φοινίρης και Κύπρου είναι οι μοναδικοί που έχουν χάσει αγώνα για κάρτες τη φετινή σεζόν.

Απ’ εκεί και πέρα, Μιχάλης Παπαστυλιανού, Γιώργος Σπύρου, Παντελής Κονομής, Νικόλας Ματθαίου, Λέανδρος Λίλλης και Δημήτρης Φροξυλιάς έχουν από δύο κίτρινες κάρτες. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο και στην επόμενη κάρτα που θα δεθχούν θα χάσουν έναν αγώνα από τους δύο που ακολουθούν.

Από μία κίτρινη κάρτα έχουν δεχθεί οι Κωνσταντίνος Δημητρίου, Δημήτρης Αβραάμ, Αντρέας Αντωνίου και Αδάμος Ανδρέου.

Θυμίζουμε ότι, με το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, οι κίτρινες κάρτες μηδενιζονται. Εξαιρούνται όσοι παίκτες συμπληρώσουν κάρτες τη 14η και τη 15η αγωνιστική, καθώς θα πρέπει να εκτίσουν την τιμωρία τους σε ένα από τα επόμενα δύο παιχνίδια.

Δείτε τη λίστα με τις κίτρινες κάρτες:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.