Αδέλφια ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, μέσα από αυτό το άρθρο θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο olaomonoia, μία νέα ιστοσελίδα που στόχο έχει να δώσει ξανά στον μεγάλο ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ ένα ειδησεογραφικό και όχι μόνο χώρο στο διαδίκτυο που θα εκφράζει όλα αυτά που θέλει να πει.

Ποιοι είμαστε λοιπόν …

Είμαστε μία ομάδα ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ που όπως και εσύ που μας διαβάζεις μετά τον Μάιο του 18 μείναμε χωρίς ποδοσφαιρική ομάδα. Όπως και εσύ νιώσαμε ότι όλα όσα πιστεύαμε από παιδιά έχουν ξεπουληθεί και δεν μπορούμε να έχουμε καμία σχέση με μία εταιρεία, που δημιουργήθηκε με τα γνωστά γεγονότα και που έχει σαν πρόεδρο-μεσσία ένα ΜΗ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ.

Είμαστε μερικοί από τις χιλιάδες των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ που από τις 23 Ιουλίου νιώσαμε ξανά περήφανοι, νιώσαμε ξανά ότι βρήκαμε όχι απλά ποδοσφαιρική στέγη, αλλά ένα σωματείο που θα κάνει πράξη όλα όσα φωνάζαμε τα τελευταία χρόνια σχετικά με το τι έπρεπε να αλλάξει στον Α.Σ.Ο.Λ.

Είμαστε νέοι που τους αρέσει η διαδικτυακή ενημέρωση και που μετά τις πρόσφατες ανακατατάξεις στα ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ μέσα είδαμε ότι δεν υπάρχει πλέον καμία ενημερωτική ιστοσελίδα που να μας εκφράζει.

Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτή την ιστοσελίδα για να φτάνουν στον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ όλα τα νέα που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 καθώς και ένα χώρο που θα γράφονται αλήθειες για όσα αφορούν τα τμήματα του ΑΣΟΛ που δεν έχουν (ακόμη;) ξεπουληθεί.

Olaomonoia λοιπόν, εδώ θα τα λέμε όλα χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος! ΟΛΑ για την χάρη της μεγάλης ΙΔΕΑΣ που λέγετε ΟΜΟΝΟΙΑ!

Η προσπάθεια αυτή ξεκινάει φυσικά σε εθελοντική βάση αλλά σκοπό έχει να καταστεί και να εδραιωθεί σε μία μεγάλη αθλητική ιστοσελίδα.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν για πολλές ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΕΣ στιγμές …

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.