ΟΜΟΝΟΙΑ. 1 λέξη 1000 συναισθήματα. Στ’ αλήθεια όμως. Διερωτήθηκε ποτέ κανείς (τους) τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ; Τι σημαίνει για σένα, για μένα και τι σημαίνει γι’ αυτούς; ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ηδονή, αγάπη, αδρεναλίνη, αρχές, αξίες, σεβασμός, πειθαρχεία, αλήτικη κουλτούρα, καψούρα, τρόπος ζωής. ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εσύ, εγώ… ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ.

Μια καινούργια χρονιά ξεπροβάλλει με καινούργιους στόχους και μεγάλα όνειρα. Αδέρφια μου, γυρίζοντας πίσω το χρόνο στο «σκοτεινό» 2018 , αντιλαμβάνεται κανείς πλέον, πόσο αυτή η ομάδα έχει μεγαλώσει και με πόση ωριμότητα βλέπει το μέλλον.

Το πιο μεγάλο επίτευγμα όμως, είναι ότι αυτό το σωματείο κατάφερε να «διαγράψει» τη πορεία του, από τα δικά του παιδιά, τα παιδιά της διπλανής πόρτας, τα παιδιά της γειτονιάς, ο κόσμος της εργατικής τάξης και όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια πετύχαμε τα όνειρα μας. Αδέλφια μου, μεγαλώνουμε. ‘Εφτασε η ώρα που ο ΛΑΟΣ θα ακουστεί στα γήπεδα και τα χωριά της 2ης κατηγορίας.

Αδέλφια μου, το Σάββατο κατακλύζουμε από νωρίς το Μακάρειο, εκεί όπου ΟΜΟΝΟΙΑ και ΘΥΡΑ9 μεγαλούργησαν, εκεί όπου τα όνειρα μας ξεπροβάλλουν σαν εφιάλτες στα δικά τους σάπια μυαλά. Αδέλφια μου, το Σάββατο πάμε πορωμένοι , αρρωστημένοι και τρελαμένοι να δείξουμε σε όλη τη Κύπρο τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ. Πάμε να δείξουμε σε όλους εκείνους που ολημερίς μας έβαζαν στο στόμα τους, αυτοί που έπρεπε να πλένουν το στόμα τους πριν μιλούν για ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ήδη μας νιώθουν, μας φοβούνται και νιώθουν την απειλή μας και την ηθική μας να τυλίγεται σαν μανδύας ανάμεσα τους και να τους πνίγει. Φέτος, όλα θα είναι διαφορετικά. Γιατί ο λαός θα ξεχύνεται κατά χιλιάδες στους δρόμους και τα χωριά, θα γιορτάζουμε, θα τραγουδάμε, θα πίνουμε μπύρες για τη πάρτη της.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΡΚΟΥΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΥΑ ΜΟΥ,

Με εκτίμηση,

.. Ο αθεράπευτα ρομαντικός

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.