Δηλώσεις στην ιστοσελίδα kerkida.net  παραχώρησε ο εκτελεστικός γραμματέας της ομάδας μας Αδάμος Ευσταθίου.

____________________________________________________________________________________________

Η δράση έχει “παγώσει” και για τους πράσινους, οι ποδοσφαιριστές των οποίων έχουν λάβει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης από το προπονητικό τιμ.

Η Ομόνοια 1948 βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ με 56 βαθμούς σε 22 αγώνες.

Διαβάστε όσα είπε ο Αδάμος Ευσταθίου:

Πόσο έχει πληγεί η ομάδα από αυτή την διακοπή; “Η ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 είναι μια ομάδα που βασίζεται αποκλειστικά στο Λαό της οπότε αναπόφευκτα η διακοπή πρωταθλημάτων και εκδηλώσεων ήταν σημαντικό οικονομικό πλήγμα. Από εκεί και πέρα ο Λαός της ομάδας μέσα από διαδικτυακό έρανο έχει βοηθήσει στα μέγιστα και μαζί με κινήσεις του Δ.Σ θα ανταποκριθούμε πλήρως στις υποχρεώσεις μας τον Μάρτιο”.

Δώσατε στους παίκτες πρόγραμμα για το σπίτι: “Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η διακοπή των προπονήσεων βγάζει την ομάδα εκτός προγράμματος για αυτό μέσα από ατομικά προγράμματα στο σπίτι το τεχνικό επιτελείο προσπαθεί να κρατά την ομάδα σε εγρήγορση” .

Τι πρέπει να γίνει στην συνέχεια κατά την άποψη σου; “Η άποψη μας είναι ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να συνεχιστούν άλλωστε θέλουμε όσο τίποτα άλλο να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα μέσα στις επόμενες μέρες θα δημοσιεύσουμε την δική μας θέση και πρόταση αν τυχόν και δεν μπορούν να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα”.

Πηγή: https://www.kerkida.net/eidiseis/g-epilekti-agrotiko/omonoia-1948/adamosprotathlima-mesa-sto-gipedoehoyme-protasi-gia-endehomeni-diakopi

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.