Όταν άρχιζε αυτή η σκέψη να παίρνει σάρκα και οστά υπήρχε οργανωμένη προσπάθεια υποβάθμισης της κίνησης – συνέχειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από όλα τα ΜΜΕ. Αυτό πήγαζε φυσικά από τις οδηγίες που είχαν από τον γνωστό μηχανισμό. Δηλαδή αυτούς που συντηρούσαν και συντηρούν ακόμα αυτή την αρρωστημένη κατάσταση.

Έγραφαν και προσπαθούσαν να περάσουν στον κόσμο πως η δημιουργία ομάδας και κατά επέκταση η συνέχεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι υποκινούμενη από πολιτικούς, από ανθρώπους της νύχτας και διάφορα άλλα παραμύθια.

Το βασικό τους επιχείρημα όμως ήταν ο αριθμός που θα ακολουθούσε την ΟΜΟΝΟΙΑ στο αγροτικό. Για αυτό προσπάθησαν να πουλήσουν στον ΛΑΟ κάστρα στην άμμο για ακόμα μια φορά για να αποτρέψουν όποιο σκεφτόταν να ακολουθήσει. Εξάλλου, για αυτό στην ιστορική ιδρυτική συνέλευση διατυμπάνιζαν για 200 άτομα.

Η απάντηση ήρθε με τα 650+ μέλη σε μια μόλις μέρα! Όπως ήταν φυσικό έτρεξαν να τα μπαλώσουν και να πουν για ψεύτικα νούμερα και υπερβολές. Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση όμως όπου το χαστούκι ήταν ακόμα πιο μεγάλο. Ο λόγος, ο τεράστιος αριθμός για επίπεδο αγροτικού των 1200 ατόμων σε μία προπόνηση. Ακολούθησαν φιλικά με πολύ μεγάλο όγκο προσέλευσης φτάνοντας στον εκπληκτικό αριθμό των 1400 ατόμων στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Η προσέλευση θα αυξάνεται και είναι λογικό. Ο ΛΑΟΣ θέλει να βλέπει καθαρά πράγματα μακριά από σκοπιμότητες. Θέλει να βλέπει μια ΟΜΟΝΟΙΑ που να αγωνίζεται για το Λαό της και παίχτες που να ματώνουν την φανέλα και όσο τα βλέπει θα πλημμυρίζει τα γήπεδα.

Καταλήγουμε με το εξής: Σκοπός αυτού όλου το εγχειρήματος δεν ήταν σε καμία περίπτωση οι χιλιάδες οπαδοί. Αυτό θα ήταν αδιανόητο από την μια μέρα στην άλλη. Σκοπός του σωματείου αυτού είναι η συνέχεια της ιδέας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η πάλη για να διατηρηθεί η φλόγα αναμμένη.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.