Ο αυριανός αγώνας λόγω της βαθμολογικής θέσης των 2 ομάδων μπορεί να χαρακτηριστεί και ως τελικός. Υπάρχει βέβαια μακρύς δρόμος μέχρι το τέλος αφού ακόμα βρισκόμαστε στην 20η αγωνιστική. Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε ηττηθεί με 1-0 σε ένα αγώνα που τα είδαμε πραγματικά όλα. 

Για αρχή, μεσοβδόμαδα πριν τον αγώνα είχε ανακοινωθεί ότι το ματς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 1:30 μμ. Ο λόγος; Ο γιατρός της ομάδας δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στο γήπεδο πιό μετά. Η Πέγεια απέστειλε αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό. Σε ένα πραγματικό καμίνι, λόγω ζέστης, οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έφτανε όμως η ταλαιπωρία, ο αγώνας καθυστέρησε περίπου μισή ώρα να ξεκινήσει. Ο λόγος παρακαλώ ηταν γιατί ο γιατρός καθυστέρησε να πάει στο γήπεδο. Δηλαδή ο άνθρωπος για τον οποίο έγινε η αλλαγή της ώρας δεν ήταν εκεί! Αν νομίζετε ότι όλα αυτά δεν είναι σημαντικά, σκεφτείτε τι σημαίνει για ένα ποδοσφαιριστή να κάνει ζέσταμα και μετα να περιμένει ακόμα μισή ώρα. 

Όπως ήταν λογικό η ομάδα της Πέγειας αμύνθηκε μαζικά στο πρώτο ημίχρονο και έτσι οι 2 ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0. Οι συνθήκες του αγώνα έπαιξαν και αυτές τον ρόλο τους. Στο 2ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, η Πέγεια σκόραρε ένα τέρμα με σοβαρότατες υποψίες οφσάιντ. Από εκείνο το λεπτό και έπειτα είδαμε μόνο γελοιότητες. Δεν παίχτηκε περισσότερος από 15 λεπτά χρόνος αγώνα. Οι οπαδοί της Πέγειας έριχναν αντικείμενα στον πάγκο της ομάδας μας με αποτέλεσμα να έχουμε 12λεπτη διακοπή μέχρι να μπει αστυνομική δύναμη στο γήπεδο. Αυτοί που την πλήρωσαν βέβαια ήταν η φυσιοθεραπεύτρια της ομάδας και ο γενικός αρχηγός καθώς κιτρινίστικαν από τον διαιτητή γιατί τόλμησαν να διαμαρτηρηθούν. Οι ποδοσφαιριστές της Πέγειας έκαναν συνεχώς φάουλ και στην ίδια φάση έμεναν κάτω. Ο διαιτητής δυσκολευόταν να βγάλει κάρτες σε ποδοσφαιριστές της Πέγειας ενώ με ευκολία κιτρίνισε τους Κωνσταντίνο Σοφοκλέους και Μποκομίλ Ανγκέλοβ. Κάποιες κίτρινες που βγήκαν για την Πέγεια ήταν στα τελευταία στάδια του αγώνα. Το πιό αστείο απ’ όλα; Δέκα λεπτά καθυστερήσεων, από τα οποία δεν παίχτηκαν ούτε τα μισά, ενώ μόνο από τη διακοπή είχαμε δώδεκα. 

Αύριο η ομάδα μας χρειάζεται όσο ποτέ. Πάμε να τους δείξουμε τι σημαίνει έδρα και να τους κερδίσουμε στο γήπεδο καθαρά. Όσοι θα βρίσκονται στο γήπεδο πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό έτσι ώστε να σπρώξουμε την ομάδα του Λαού σε μια πολύ μεγάλη νίκη. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.