Η ομορφιά του οπαδισμού είναι αποδεκτή, αναγνωρίσιμη και στηρίζεται από τους πολίτες σε όλο τον κόσμο, εκτός που τούτο το ξερονήσι, που ξαφνικά την είδε κουλτουριάρηδες, που ως πριν λια χρόνια εν είχαν τουαλέτες στα σπίτια τους. Το ξερονήσι του μαύρου χρώματος αντί του λευκού, της φθοράς, της διαφθοράς και της υποκρισίας! Χθές είδαμε τον δήμο Λευκωσίας, με μεγάλη ευκολία, για πρώτη φορά να κάνει κάτι τέτοιο (μακάρι να το εκάμνατε στο μισό του τραουλλόπαπα ή τουλάχιστον σε όλες τις ομάδες τις Λευκωσίας), να κατακρίνει τους πανηγυρισμούς μας για το πρωτάθλημα. Μπορώ με σιγουριά πλέον, να πω ότι δεν θέλετε να βλέπετε ανθρώπους χαρούμενους, μουχλιασμένοι πολιτικάτζες πουκαμισάτοι. Σε τούτο το σημείο, να απολογηθώ στα άτομα που έχουν θέματα υγείας, αυτισμό και για τα κατοικίδια σας, ξέρουμε ότι τρομάζουν, μακάρι να υπήρχε τρόπος να μεν ενοχλούνταν. Δεν θα απολογηθώ για 5 λέξεις σε ένα τοίχο όμως.

Ξαναλέω δημόσια και στην σελίδα μας, όπως έγραψα και στο Facebook, με δικά μας έξοδα, του olaOmonoia,να πληρώσω τις βαφές ρε γέρημοι, να έρτουμε να σας βάψουμε τους τοίχους που εγράψαν πάνω με λία spray, να μπει λίο χρώμα πας τζείνο το έκτρωμα που ονομάσατε πλατεία. Επιάτε το τσιμέντο τζαι εσχιονώσατε το τζαι νομίζετε εγίνατε κουλτουριάριδες. Δέχεστε;

Κύριε Γιορκάτζη, τα διατηρητέα τελικά πως εππέσαν ξέρουμε;

Όσο για τους υποκριτές μας, εψάχναν την ευκαιρία για να πιαστούν που κάπου να μας την πουν, έχουμε σόδα να κεράσουμε. Δαμέ θα είμαστε, εν πάμε πούποτε. Ήρταμε για να μείνουμε! Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι υπερ στο να γράφουμε στους τοίχους (τα graffiti εξαιρούνται) αλλά ούτε και να μολύνουμε το περιβάλλον. Τζείνοι που ξέρουν τα άτομα του olaOmonoia, νομίζω μπορούν να περιγράψουν πόσο πρίχτιες είμαστε με τούτα. Τούτα ούλλα πιο πάνω, την μέρα των εκλογών και μια μέρα  μετα τις εκλογές, που εφκήκαν 4ο κόμμα οι φασίστες, που η δημοκρατία απέτυχε για ακόμα μια φορά τζαι εσεις ασχολείστε με 5 λέξεις σε 5 τοίχους. Ότι σας κάμουν, αξίζει σας. 

Εμείς εν σας αξίζουμε, είμαστε πολλοί για εσάς. Πιο κάτω αυτούσια η ανακοίνωση του Σωματείου μας προς τον Δήμο Λευκωσίας:

Πλατεία Ελευθερίας
Από το πρωί έχουμε επικοινωνήσει με τον αντιδήμαρχο Λευκωσίας, με δημοτικούς σύμβουλους από 3 διαφορετικά κόμματα μέχρι και με τον υπεύθυνο για τα anti-graffiti.
Σε όλους έχουμε δηλώσει την ετοιμότητα μας με στελέχη μας να αποκαταστήσουμε τις ζημιές για να δώσουμε κυρίως το #παράδειγμα ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές και για να κτίσουμε νοοτροπία σεβασμού προς το αστικό περιβάλλον.
Αντι να αδράξουν όλοι μαζί την ευκαιρία και να δώσουμε το καλό παράδειγμα βλέπουμε από το πρωί τον Δήμος Λευκωσίας να έχει βγάλει 2 ανακοινώσεις υπερτονίζοντας τα λάθη των λίγων και όχι την σωστή στάση των χιλιάδων.
Απορούμε πραγματικά με την στάση τους τι νομίζουν ότι θα πετύχουν εκτός από το να βάζουν τον κόσμο να τσακώνεται στα Μ.Κ.Δ.
Επαναλαμβάνουμε και τώρα την πρόθεση μας όλοι μαζί να δώσουμε το καλό παράδειγμα στους νέους μας με οποιεσδήποτε εκδηλώσεις επιθυμούν τις επόμενες μέρες.
Υ.Γ 1 – Διάφορα Μ.Μ.Ε δεν βρήκαν να γράψουν ούτε λέξη για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας, ούτε για τους πανηγυρισμούς χθες το βράδυ. Σήμερα όμως έτρεξαν πρώτοι να βγάλουν την είδηση περί βανδαλισμού της Πλατείας.
Υ.Γ 2 – Ευχαριστούμε τις χιλιάδες κόσμου που έδωσαν το παρών τους στο γήπεδο και στους πανηγυρισμούς.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.