Είναι γεγονός ότι το καλοκαίρι του 2018 όταν άρχιζε αυτό το ανηφορικό αλλά και όμορφο ταξίδι πολλοί από εμάς ήμασταν κάπως μπερδεμένοι. Δεν ήταν ότι δεν ξέραμε τι πηγαίναμε να κάνουμε. Απλά τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα.

Από τη μία χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας επειδή αυτοί που διέσυραν το όνομα της Ομόνοιας την τελευταία 20ετία, αυτοί που την έκαναν από βασίλισσα ζητιάνα αποφάσισαν μόνοι τους για να σώσουν τους εαυτούς τους αλλά και για να μείνουν στο προσκήνιο να την ξεπουλήσουν. Ήταν κάτι αδιανόητο για όλους εμάς που η Ομόνοια ήταν και θα είναι η ζωή μας.

Από την άλλη βλέποντας την προσέλευση του κόσμου στην πρώτη συνέλευση του σωματείου νιώσαμε μεγάλη χαρά και συγκίνηση. Επιτέλους η Ομόνοια μπορούσε να γίνει το λαϊκό σωματείο που όλοι ονειρευόμασταν τόσα χρόνια. Ήταν λες και μετά από χρόνια βροχής βγήκε το ουράνιο τόξο.

Η προσπάθεια αγκαλιάστηκε από τον κόσμο είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι. Ο Λαός μας συνεχώς αυξάνεται. Η ομάδα πρωταγωνιστεί και είναι όπως πρέπει να είναι! Διοίκηση προπονητές παίκτες και Λαός είναι ένα! Μία γροθιά έτοιμη να σπρώξει την Ομόνοια του Λαού ακόμα πιο ψηλά.

Στο γήπεδο βλέπουμε συνεχώς νέα πρόσωπα. Δεν μείναμε οι πενήντα όπως μας έλεγαν. Υπάρχει μια σταθερή μάζα κόσμου που ακολουθεί την ομάδα σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται. Δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι. Είναι οικογένειες, είναι συνταξιούχοι, είναι παιδιά που τους αρέσει το ποδόσφαιρο και η ατμόσφαιρα του όπως πρέπει να είναι. Και προπαντός γουστάρουν την ιδέα της Ομόνοιας!

Και αυτός ο Λαός είναι που κάνει τη διαφορά. Ήδη γράφουμε ιστορία με τη προσέλευση του κόσμου μας στα γήπεδα των μικρών κατηγοριών! Ήδη γράφουμε ιστορία με τις απευθείας μεταδόσεις που γίνονται στα παιχνίδια της ομάδας μας και με την ίδρυση του 48 Web Tv.

Η Ομόνοια του Λαού γιγαντώνεται αδέρφια! Μεγαλώνει μέρα με τη μέρα! Μείνετε όλοι συσπειρωμένοι γύρω από την ομάδα και τα καλύτερα είναι μπροστά μας! Πάμε να γράψουμε νέες χρυσές σελίδες για την Ιδέα που αγαπάμε!

Εμπρός Ομόνοια για νέες νίκες πάμε!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.