Δηλώσεις παραχώρησε στην Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή του ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, “Κάνε παιχνίδι”, ο επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σάκης Κύπρου.

Διαβάστε τι δήλωσε:

Για τη νικηφόρα πρεμιέρα: «Σίγουρα για μας ήταν ένα ιστορικό παιχνίδι, θέλαμε να ξεκινήσουμε θετικά, παίζαμε στο σπίτι μας και ευτυχώς τα καταφέραμε. Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες αλλά τα καταφέραμε».

Που στηρίχθηκε η νίκη: «Όταν παίζουμε στο σπίτι μας με τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι κάτι που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και βοηθάει και μας τους ποδοσφαιριστές να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Πως είναι να αγωνίζεσαι με μόνο Κύπριους: «Σιγουρά είναι πρωτόγνωρο γιατί σε 1η και 2η κατηγόρια δεν συναντάς κάτι τέτοιο. Ελπίζουμε να βγάλουμε ασπροπρόσωπη τη διοίκηση που μας εμπιστεύεται».

Για την στήριξη του κόσμου: «Σίγουρα για μας είναι κάτι που μας χαροποιεί και ταυτόχρονα μας γεμίζει μεγάλες ευθύνες γιατί εκπροσωπούμε μεγάλο κόσμο. Είναι ομάδες πρώτης κατηγορίας που δεν έχουν τόσο κόσμο».

Για τους στόχους της ομάδας: «Πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, έχουμε νοοτροπία νικητή και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για την απόφαση του να πάει στην Ομόνοια 29ης Μαΐου: «Με δελέασε κάπως το ότι είναι μόνο Κύπριοι, γιατί στις μέρες μας ίσως να είναι και λίγο αδικημένος ο Κύπριος ποδοσφαιριστής. Ήθελα να είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας και θέλω να βοηθήσω τα νέα παιδιά να πάνε παρακάτω».

Για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας: «Νομίζω θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, θα έχει εκπλήξεις και όλοι μπορούν να πάρουν βαθμούς από όλους».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.