Δηλώσεις παραχώρησε στο kerkida.net ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της ομάδας μας, Σάκης Κύπρου, μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην Αγία Νάπα.

Δείτε τι δήλωσε:

Αρχικά… “Ήταν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Κερδίσαμε και καταθέσαμε ψυχή”

Για το γκολ του….“Σίγουρα το χάρηκα πολύ. Πάντα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για αυτό τον μεγάλο κόσμο. Θα δίνουμε το 100% για αυτή τη φανέλα που φοράμε”.

Για το λόγο που ήρθε στην Ομόνοια 29Μ… “Μου άρεσε η νοοτροπία αυτής της ομάδας, μου άρεσε το πλάνο και ήθελα να είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ”.

Για την αντίδραση της ομάδας μετά την ισοφάριση… “Σκοράραμε γρήγορα, δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς να κινδυνέψουμε, μπήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε πως θα κερδίσουμε για εμάς και τον κόσμο μας. Δώσαμε ότι είχαμε και πήραμε το τρίποντο”

Για τον κόσμο… “Αυτόν τον κόσμο δεν το βλέπεις και σε ομάδες από τη θέση 6 και κάτω της πρώτης κατηγορίας. Η ομάδα μας είναι ο κόσμος μας”

Για τον στόχο… “Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Στόχος είναι κάθε παιχνίδι για τη νίκη με οποιονδήποτε αντίπαλο. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”

Για την αφιέρωσή του… “Το γκολ το αφιέρωσα στην οικογένεια μου και σε όλο τον κόσμο μας. Ελπίζω να αφιερώσω πολλά τέτοια”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.