Η συνέλευσή της Παρασκευής σίγουρα δεν είναι ιστορική όπως την πρώτη αλλά είναι περά για πέρα σημαντική αφού κάνει πράξη το από το «Από τον Λαό, για τον Λαό».

Τέσσερις μήνες ακριβώς λοιπόν μετά την ιστορική 23η Ιουλίου, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη του Σωματείου σε Γενική Συνέλευσή και κάνει πράξη την υπόσχεση ότι ο ΛΑΟΣ θα διοικεί αυτή την ομάδα.

Πέρα όμως του ότι έμπρακτα το Δ.Σ. εμπλέκει το κάθε μέλος στα τεκτενόμενα του Σωματείου, ενημερώνει για την μέχρι στιγμής δράση του αλλά σημαντικότατο παρουσιάζει τις οικονομικές καταστάσεις για να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία, αξίζει να αναφερθούμε σε άλλα δύο θέματα της ατζέντας που δημοσίευσέ η ομάδα.

Αναφερόμαστε στην έγκριση που θα ζητήσει το Δ.Σ. για ένταξη σε Διεθνή Ομοσπονδία με ομάδες Λαϊκής Βάσης αλλά και στην έγκριση για εκπόνηση μελέτης μοντέλων λειτουργίας του σωματείο.

Τα δύο πιο πάνω δείχνουν ότι παρότι ότι στην μέχρι τώρα πορεία του το Διοικητικό Συμβούλιο έχει λάβει τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση των μελών και οπαδών του Σωματείου για την δουλειά που γίνετε, οι άνθρωποι τις ομάδας δεν επαναπαύονται αλλά φροντίζουν να λάβουν τεχνογνωσία και εμπειρία για την σωστή διοίκηση του σωματείου.

Τέλος θα το ξαναπούμε ότι η συνέλευσή της Παρασκευής είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να φέρουμε νέο κόσμο κοντά να γραφτεί μέλος αλλά και τα υφιστάμενα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους!

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.