Με την πιο κάτω πρωινή ανακοίνωση το ΔΣ μας ενημερώνει για το πρόγραμμα της ομάδας και ένα σχετικό διαγωνισμό με δώρο 3 πακέτα με εισιτήρια για τους 3 αγώνες:

3 ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ 6 ΜΕΡΕΣ
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΙΚΗ

Εβδομάδα φωτιά θα είναι η επόμενη με την ομάδα μας να δίνει 3 εντός έδρας αγώνες σε 6 μέρες και ο Πράσινος Λαός επιβάλλεται να δώσει ΜΑΖΙΚΟ ΠΑΡΩΝ.

📍 Αρχή κάνουμε την ερχόμενη #Κυριακή 12/01 η ώρα 14:30 με τον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Ολυμπιάς Λυμπιών στο “Κερύνεια Επιστροφή. Με νίκη η ομάδα μας παίρνει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα και για αυτό από νωρίς έξω από το γήπεδο θα στηθεί το καθιερωμένο πάρτυ. Μέχρι τις 13:00 καλούμε το κόσμο να είναι στο γήπεδο.

📍 Στη συνέχεια ακολουθεί το “Κύπελλο Γ’ κατηγορίας και Επίλεκτης της ΣΤΟΚ”. Η ομάδα μας την #Τετάρτη 15/01 θα αγωνιστεί για την φάση των “16” σε Νοκ αουτ αγώνα απέναντι στον Εθνικό Λατσιών η ώρα 13:30 στο “Κερύνεια Επιστροφή”. Καλούμε τον Πράσινο Λαό παρά το ακατάλληλο ώρας και μέρας να έρθει στο γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα στη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου που το πιο πιθανό θα αγωνιστεί με ομάδα 3ης Κατηγορίας.

📍 Τέλος το #Σάββατο 18/01 για το πρώτο παιχνίδι του 2ου γύρου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Α.Ε.Πολεμιδιών η ώρα 14:30 στο “Κερύνεια Επιστροφή” και είμαστε πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε τον 2ο γύρο όπως ξεκινήσαμε στην πρεμιέρα με νίκη και μόνο νίκη.

#ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Για να φτάσει η ενημέρωση για την εβδομάδα φωτιά και στον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑτη θα κληρώσουμε 3 πακέτα με εισιτήρια και για τους 3 αγώνες. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να είστε ένας από τους 3 τυχερούς κάντε #Like και #Share το ποστ και στα σχόλια κάντε #Tag ένα φίλο σας.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.