Μαθηματικά πρωταθλητές και άνοδος στην δεύτερη κατηγορία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μπορεί να το σκεφτόμασταν όλοι το 2018, όταν δημιουργούσαμε την ομάδα, κάποιοι να το λέγαμε, άλλοι να κρατούσαμε μικρό καλάθι.

Μιλάμε για ενα ποδοσφαιρικό άθλο, κάτι που έγινε πρώτη φορά στην Κύπρο και σίγουρα μετρημένες φορές στον κόσμο. Σε 3 χρόνια καταφέραμε να πάρουμε μιαν νεοσύστατη ομάδα από το αγροτικό στην δεύτερη κατηγορία. 

Αρκετοί επικριτές, ακόμα και τώρα, δεν το θεωρούν κατόρθωμα. Εγώ τους προκαλώ να μαζευτούν 50 φίλοι (όπως λένε), να φτιάξουν ομάδα, να την ανεβάσουν στην δεύτερη κατηγορία, να πάρουν πρωταθλήματα, να δημιουργήσουν πυρήνα μελών και στελεχών, να φτιάξουν προπονητικό κέντρο, οίκημα και δικά τους μέσα για να ενημερώνουν τις χιλιάδες οπαδούς τους. 

Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα. Όλα αυτά, είναι αποτελέσματα της καλής δουλειάς που γίνεται. Της σωστής δουλειάς από στελέχη και έμμισθους. Αποτελέσματα του ότι δεν θα πάει ο Εκτελεστικός Γραμματέας να πει στον προπονητή ποιόν ποδοσφαιριστή να φέρει για την άμυνα, ότι το Χ μέλος του συμβουλίου δεν θα τρέξει να μοιράσει πληροφορίες στα ΜΜΕ (συμπεριλαμβανομένου και του olaOmonoia). Ότι το olaOmonoia θα σεβαστεί τα πόστα όλων και τις υπευθυνότητες τους και δεν θα μοιράσει πληροφορίες ή κριτική που θα κάνει κακό στο Σωματείο μας. Αυτά μόνο, είναι λίγα από αυτά που δεν πρέπει να γίνονται και δεν γίνονται σε αυτό το Σωματείο. 

Είμαστε μια οικογένεια, ο καθένας με τον ρόλο του και τις υπευθυνότητες του. Η επιτυχία ήρθε από τις προσπάθειες όλων, ΔΣ, τεχνικού επιτελείου, σελίδων ΜΜΕ, της ομάδας του marketing, μελών/εθελοντών/στελεχών, οπαδών/φίλων του Σωματείου και κυρίως των ποδοσφαιριστών μας, που έδωσαν την ψυχή τους για αυτή την επιτυχία. 

Ο πνεύμονας του Σωματείου δεν είναι άλλος από τον κόσμο, που στηρίζει από την πρώτη στιγμή το εγχείρημα μας. Σημαντικότατη είναι και η βοήθεια των χορηγών όπου θα γίνει ειδική αφιέρωση σε άλλην ανάρτηση.

Μας αξίζει αδέρφια. Το πήραμε με το σπαθί μας και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με ζήλο για την ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 

Χωρίς πολλά χρήματα, χωρίς μαγειρέματα, μόνοι μας και απέναντι μας όλοι με τα λεφτά τους και τα συμφέροντα τους. Δεν τους πέρασε, δεν θα τους περάσει.

Η επόμενη μέρα μας αγχώνει όλους. Ήδη συζητάμε για το τι θα γίνει αύριο. Αναμένεται εκλογική συνέλευση που θα αποφασίσουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ τι θα γίνει αύριο στην ΟΜΟΝΟΙΑ. ΕΜΕΙΣ είμαστε οι ιδιοκτήτες της, ΕΜΕΙΣ αποφασίζουμε. Ως τότε, ως τις 29Μ, ας το απολαύσουμε!

Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε όλους όσους συμμετέχουν με τον τρόπο τους στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.