Η επιτροπή διεξαγωγής του “Φεστιβάλ Θύρα 9” ανάρτησε νωρίτερα ανακοίνωση. Το φεστιβάλ επιστρέφει και η Θύρα 9 καλεί όλο τον Πράσινο Λαό να παρευρεθεί για να γεμίσει μια μέρα με όμορφο τρόπο, μια μέρα γεμάτη ΟΜΟΝΟΙΑ. Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση πιο κάτω:

Αδέλφια,

Δύο χρόνια ήταν αρκετά από το τελευταίο μαγικό φεστιβάλ. Δύο χρόνια ήταν αρκετά, για όλους εμάς που αγαπήσαμε και καθιερώσαμε τον μεγαλύτερο οπαδικό θεσμό στο νησί. Η τρέλα που κουβαλάμε και μια ανάγκη που πλέον έχει γίνει ιστορία και που δεν θα μπορούσαμε να απέχουμε ξανά. Ένας θεσμός που γεννήθηκε και γιγαντώθηκε μέσα από όλα αυτά που μας ενώνουν, μέσα από την αφοσίωση μας σε οτιδήποτε πρεσβεύουμε. Φέτος λοιπόν, και μετά από πολλές προσπάθειες, το 8ο Παγκύπριο Φεστιβάλ της Θύρας 9 ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τις πόρτες του για όλο τον Πράσινο Λαό!

Στις 31 Αυγούστου και ημέρα Σάββατο τα τύμπανα θα ηχήσουν ξανά σε ρυθμούς γιορτής και οι σημαίες μας θα κυματίσουν σαν άλλοτε, στο κέντρο της καταπράσινης Λευκωσίας και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Ορφέα. Μέσα σε μια χρονιά που έχουν αλλάξει πολλά εμείς συνεχίζουμε να πορευόμαστε με περηφάνια, έτσι όπως ξεκινήσαμε, τιμώντας όλους αυτούς που στάθηκαν στο πλάι μας με κάθε τρόπο. Αδέρφια το φετινό φεστιβάλ είναι δικό μας!

Η προπώληση ξεκινά αυτό το Σάββατο στο παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στα Πολεμίδια, με την τιμή εισιτηρίου να έχει οριστεί στα 6 ευρώ.

Υ.Γ. Για πρώτη φορά έχουμε προγραμματίσει πολλά και καινούργια, τα οποία θα ανακοινωθούν στην πορεία, καθώς και άλλα τόσα που ήδη ετοιμάζονται. Μείνετε συντονισμένοι!

 

“ΠΩΣ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ”

8ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΥΡΑΣ 9

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.