Ξεκινάμε την νέα στήλη της σελίδας μας, “who is who”, που έχει σκοπό να γνωρίσουμε όλους τους ανθρώπους που αποτελούν αυτό το οικοδόμημα. Το “who is who” θα γίνεται με διάφορους τρόπους, είτε με έρευνα, είτε με ερωτήσεις προς τους ίδιους, podcasts, συνεντεύξεις κτλπ.

Σημαντικές μεταγραφές για την ομάδα μας, που έρχονται να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση των 13 ποδοσφαιριστών. 13 ποδοσφαιριστών, που έγραψαν το δικό τους κομμάτι στην ιστορία αφού απέκτησαν όλοι τους το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας με την ομάδα μας, από την πρώτη προσπάθεια. Μερικοί από αυτούς πρόσφεραν περισσότερα, μερικοί λιγότερα αλλά όλοι έδωσαν πολλά για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα.

Στο σήμερα, η ομάδα μας έκανε μέχρι σήμερα η ομάδα μας έκλεισε 6 μεταγραφές για να καλύψει το κενό τον πιο πάνω, που έχουν όλα τα φόντα να βοηθήσουν την ομάδα, να πετύχει τους στόχους της αλλά παράλληλα να βοηθηθούν και οι ίδιοι, αφού θα αγωνίζονται σε μιά ομάδα που έχει στόχους, κόσμο και θα έχει αρκετά βλέμματα πάνω της.

Το “who is who” θα ξεκινήσουμε από την πρώτη φετινή μεταγραφή της ομάδας μας, ώστε να τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερα, καθώς τους παλιούς του οικοδομήματος τους γνωρίζουμε από τα περασμένα χρόνια. Σιγά σιγά, θα καλύψουμε όλους που απαρτίζουν την ομάδα, από ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, ΔΣ κτλπ.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.