Α ημίχρονο: Καλό ξεκίνημα για την ομάδα μας που επέβαλε το ρυθμό της και δημιούργησε φάσεις. Πρώτα στο 8′ ο Πικής από κοντά δεν έκανε ιδανικό τελείωμα. Στο 15′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έπαιξε με πλάτη τον αμυντικό αλλά το πλασέ του πέρασε παράλληλα απο την εστία. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν στο 20′ με το Σιαθά να βρίσκει τον Βρίκκη το τετ-α-τετ του οποίου κόπηκε από τον τερματοφύλακα και στην επαναφορά το συρτό σουτ του Κουμή και πάλι κόπηκε από τον τερματοφύλακα. Νέα ευκαιρία με το σουτ του Σωτηρίου στο 22′ να περνά δίπλα απο το δοκάρι. Μετά το 25′ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και είχαν απαιτήσεις απο το παιχνίδι. Στο 26′ το πλασέ του αντιπάλου απο πλάγια πέρασε έξω ενω στο 31′ είχαν δοκάρι μετά απο κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι. Στο 34′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι σε μια φάση που η άμυνα μας πιάστηκε στον ύπνο. Μετά το γκολ οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν να δυσκολεύονται στη δημιουργία φάσεων και η τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου άνηκε στους αντιπάλουμ με σουτ να περνά λίγο έξω.

Β ημίχρονο: Άλλο σκηνικό στις αρχές του δευτέρου μέρους με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι καταιγιστική. Μεγάλη ευκαιρία με το συρτό σουτ του Πική να περνά λίγο έξω στο 48′ ενώ στο 50′ ο Βρίκκης μετά από μπαλιά του Σωτηρίου έπιασε το σουτ που πέρασε λίγο έξω. Στο 53′ Σιαθάς, Φιάκας συνεργάστηκαν με τον τελευταίο με συρτή μπαλιά να βρίσκει τον Βρίκκη που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα. Μετά το γκολ η ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν να είναι καλύτεροι και να πιέζουν τον αντίπαλο. Στο 62′ νέα μεγάλη ευκαιρία με Βρίκκη να μην βρίσκει στόχο. Στο 70′ το σουτ του Σιαθά πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.  Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο ο αγώνας πήρε ένα άναρχο ρυθμό με τις ευκαιρίες να είναι και πάλι απο την πλευρά μας. Στο 84′ απο την κάθετη πάσα του Κουμή ο Φιάκας βρέθηκε απέναντι απο τον τερματοφύλακα αλλά έστειλε την μπάλα πάνω απο τα δοκάρια. Στο 88′ το σουτ του Βρίκκη πέρασε επίσης λίγο πάνω από τα δοκάρια ενώ στις καθυστερήσεις ο Βασιλείου βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή από αμυντικό.

Τελικό σχόλιο: Σίγουρα το αποτέλεσμα και η νέα βαθμολογική απώλεια προκαλούν απογοήτευση. Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και διεκδίκησε τη νίκη μέχρι τέλους. Παραμένει στα ψηλά η ομάδα μας και πλέον βλέπουμε μπροστά για να έρθει η νίκη την Τετάρτη με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.