Την ευκαιρία να γνωρίσουν απο κοντά αυτή την πανέμορφη πρωτοβουλία θα έχουν οι το ερχόμενο οι φίλοι που θα παρευρεθούν στο φεστιβάλ. Στο τραπεζάκι του τμήματος μπορούν να ενημερωθούν για την δράση του τμήματος να κάνουν την εγγραφή σαν φίλοι του τμήματος ενω το Σάββατο στις 18:00 θα γίνει και η παρουσίαση του τμήματος.

Αναλυτικά:

☘️Στο φεστιβάλ θα είμαστε και εμείς εκεί.

Αν είναι κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους είναι το οπαδικό μας σύνολο. Το σχολείο που ονομάζεται ΘΥΡΑ 9 μας γαλούχησε με αξίες και ιδανικά που όμοια του σπανίζουν.

Σε αυτή την όαση που ονομάζεται “11ο φεστιβάλ ΘΥΡΑ 9” θα έχουμε την ευκαιρία να είμαστε παρόν και αυτό μας γεμίζει με απεριόριστο ενθουσιασμό.

Η ΘΥΡΑ 9 από το πρώτο άκουσμα της δημιουργίας του τμήματος μας, έδειξε έμπρακτα την στήριξη της βγάζοντας από τα ταμεία της ένα σεβαστό ποσό για τις ανάγκες του τμήματος. Ως ο κύριος και μεγάλος χορηγός του τμήματος θα είναι στο μπροστινό σημείο της επίσημης στολής αγώνα που αναμένεται για την παρουσίαση της.

✍️ Στο φεστιβάλ θα έχουμε το χώρο μας με τραπεζάκι για έγραφες φίλων του τμήματος.

🕕 Στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνει ενημέρωση και παρουσίαση του τμήματος μας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου.

Ανυπομονούμε για το μαγικό διήμερο!

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.