Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται την Κυριακή την Ανόρθωση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Πράσινος Λάος ετοιμάζεται για μια ακόμα παράσταση.
Η παρουσία της Θύρας 9 στο “Αλφαμέγα” την προηγούμενη αγωνιστική ηταν συγκλονιστική. Οι οργανωμένοι έκαναν δικό τους το πέταλο και σε καμιά περίπτωση δε φάνηκε ότι παίζαμε εκτός έδρας.
Μεθαύριο, στο γήπεδο μας στην Περιστερώνα, πάμε να γεμίσουμε τις κερκίδες και να σπρώξουμε την ομάδα μας να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Από αύριο το βράδυ ξεκινούν τα pre-games στους κατά τόπους συνδέσμους, ενώ, όπως ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι μας, την Κυριακή ο κεντρικός σύνδεσμος θα είναι ανοικτό από το πρωί. Στις 16:00, αναχωρούμε μαζικά με πορεία από τον κυκλικό κόμβο της Ανθούπολης προς το γήπεδο της Περιστερώνας.
Δείτε την ανάρτηση της Θύρας 9:
“Αδέρφια της ΘΥΡΑ 9, Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.