Αύριο το απόγευμα θα διεξαχθεί το Final-4 του τουρνουά μπάσκετ 3on3 του Πάρκου Κεφαλληνίας στην Ανθούπολη. 

Η διοργάνωση που έγινε θεσμός, φτάνει και φέτος στο τέλος της και η αυριανή ημέρα αναμένεται να είναι εντυπωσιακή, όπως και κάθε χρόνο.

Το τουρνουά ξεκίνησε το 2019 και από τότε διεξάγεται ανελλιπώς, κάθε καλοκαίρι. Η αφορμή που έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η διοργάνωση ήταν το τραγικό δυστύχημα του Μάριου Πολυδώρου το 2017. Δύο χρόνια μετά, η παρέα της γειτονιάς ανέλαβε την πρωτοβουλία κι έτσι το εγχείρημα έλαβε σάρκα και οστά.

Στο τουρνουά συμμετείχαν φέτος 32 αντρικές ομάδες, 4 γυναικείες και 5 παιδικές. Ξεκίνησε από τη φάση των ομίλων, συνεχίστηκε με τα νόκ-αουτ και ολοκληρώνεται με το Final Four (ημιτελικοί και τελικός) που θα γίνει αύριο Κυριακή, 16 Ιουλίου και, όπως κάθε χρόνο, θα είναι μια μεγάλη γιορτή για τη γειτονιά και όχι μόνο.

Αύριο, πέραν από τα ημιτελικά και τον τελικό των αντρών, θα γίνει και ο τελικός των γυναικών, αλλά και αυτός του παιδικού τουρνουά.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17:00 και στο χώρο θα υπάρχουν μουσική από DJs, ποτό, φαγητό, μπέργκερς, κρέπες, καφές, περίπτερα με συλλεκτικά προϊόντα του πάρκου, χειροποίητα κοσμήματα και πολλά άλλα. 

Παρουσιαστές θα είναι ο Λούης Πατσαλίδης και η Παν Ντράγκομιρ.

Δείτε το podcast που γυρίστηκε το 2021 στο πάρκο από το The Green Show:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.