Η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του τμήματος χειροσφαίρισης, αύριο Σάββατο 11.09.2026, με τον αγώνα να συνοδεύεται από σειρά δραστηριοτήτων πριν την έναρξή του.

Στον χώρο θα λειτουργεί κατάστημα με προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ θα υπάρχει face painting για τα παιδιά. Παράλληλα, πριν από την αναμέτρηση θα στηθεί πάρτι για τον κόσμο της ομάδας, ώστε η ευρωπαϊκή βραδιά να ξεκινήσει αρκετά πριν από το πρώτο σφύριγμα.

Η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό βήμα για το τμήμα χειροσφαίρισης και το Σωματείο συνολικά.

Το Σάββατο, ο κόσμος της ομάδας έχει την ευκαιρία να βρεθεί από νωρίς στον χώρο και στη συνέχεια να στηρίξει την ομάδα στην ευρωπαϊκή της αναμέτρηση.

Θα διατίθονται εισητηρία στο γήπεδο.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.