Η Κακοπετριά είναι χωριό της επαρχίας Λευκωσίας που βρίσκεται στην κοιλάδα της Σολέας. Αν και χωριό της Λευκωσίας, η Κακοπετριά είναι 63 χιλιόμετρα από την Λευκωσία και 52 χιλιόμετρα από την Λεμεσό.

 

Στην Κακοπετριά υπάρχει μια ποδοσφαιρική ομάδα, ο ΠΑΟΚ Κακοπετριάς, όπου θα είναι ο επόμενος αντίπαλος μας. Έχει ως έδρα το Κοινοτικό Στάδιο Κακοπετριάς, στάδιο γνωστό πλέον σε εμάς καθώς αγωνιζόμαστε εκεί στους εκτός έδρας αγώνες μας. Παλαιότερα υπήρχε και η ΑΕΚ Κακοπετριάς, η οποία διαλύθηκε αν και έφτασε μέχρι την Β΄ Κατηγορία, έτσι ο ΠΑΟΚ είναι το μοναδικό αθλητικό σωματείο της περιοχής.

 

Ο ΠΑΟΚ Κακοπετριάς ιδρύθηκε το 1966 με στόχο την αθλητική, πολιτιστική και εθνική ανάπτυξη των νέων της κοινότητας. Πρόκειται για ένα Εθνικόφρων σωματείο με έντονη πολιτιστική και εθνική προσφορά καθώς διοργανώνει πολιτιστικές και εθνικές εορτές, ετήσια μνημόσυνα ηρώων και αγωνιστών.

 

Κατά την έρευνα για τον αντίπαλο, βρήκαμε ανάρτηση στην σελίδα τους στο Facebook με φωτογραφίες από προηγούμενο αγώνα μας και ένα όμορφο σύντομο κείμενο για τον κόσμο της ομάδας μας “Φέτος το πρωτάθλημα μας έχει σίγουρα κάτι το διαφορετικό από άλλες χρονιές. Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον αγώνα ΑΕΤ Τεμβριάς – Ομόνοια 1948 στο γήπεδο Κακοπετριάς παρουσία 1000 θεατών! ”

 

Κατά την περσινή περίοδο, η ομάδα της Κακοπετριάς κατέκτησε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα με 19 βαθμούς (6Ν-1Ι-7Η), 31 τέρματα υπέρ και 33 κατά. Στο κύπελλο αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από την Άμυνα με συνολικό σκορ 4-2.

Image may contain: 17 people, people smiling, people standing, sky, grass, outdoor and nature

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.