Δείτε το match report των Προπονητών Δυτικής Κερκίδας ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ερμή:

“MATCH REPORT:

Κρίμα να μην νικάμε έτσι παιχνίδια… κρίμα.

Βελτιωμένη κατα πολύ η εικόνα της Ομόνοιας στο γήπεδο με -όχι τόσο μεγάλη- αλλαγή συστήματος αλλά κυρίως αλλαγή προσώπων/θέσεων.

Ο Φροξυλιάς πέρασε πιο πίσω, δίπλα από τον Αδάμο Αντρέου, κάτι το οποίο του έδωσε χώρο να οργανώσει την ομάδα από πιο πίσω, πράγμα το οποίο βελτίωσε αφάνταστα την κυκλοφορία της ομάδα. Ο Λίλλης ξεκίνησε ως δεξί φτερό και ήταν αρκετά δραστήριος, με τον Κύπρου ως αριστερό φτερό και μόνιμη πηγή κινδύνου. Ο Απόλλωνας Βασιλείου αγωνίστηκε στην κορυφή δίνοντας κι αυτός τις δικές του μάχες. Η κίνηση ματ όμως ήταν στον Αρτεμίου ο οποίος αγωνίστηκε ως δεκάρι, ή καλύτερα ως ελεύθερος ρόλος στο γήπεδο αφού βοηθούσε την ομάδα παντού. Ο Αρτεμίου έδειχνε δαιμονισμένος στο πρώτο ημίχρονο, ήταν παντού σε κάθε φάση, ρυθμιστής ή δημιουργός. Ως φυσικό επακόλουθο πέτυχε ένα υπέροχο σόλο γκολ απέναντι σε κλειστή άμυνα. 

Δυστυχώς ο Ερμής σκόραρε στην αμέσως επόμενη φάση, στην πρώτη και τελευταία του τελική με μεγάλη δόση τύχης, αφού η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά μετά από κόντρες και αιφνιδίασε τον Παπαστυλιανού. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ερμής έδειξε τις προθέσεις του. Αντιποδόσφαιρο και καθυστερήσεις. Ήταν ο μόνος τρόπος να μας σπάσουν τον ρυθμό και το πέτυχαν. Σε καμιά άλλη στιγμή του παιχνιδιού δεν πιάσαμε τον ρυθμό που είχαμε στο πρώτο μισάωρο, όμως στα θετικά είναι το γεγονός ότι (σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια) κάναμε πολλές τελικές, με τις πλείστες να είναι κραυγαλέες ευκαιρίες.

Δυστυχώς δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό για να σκοράρουμε, και δεν απειλήσαμε τόσο πολύ από τα στημένα. Ελπίζουμε σύντομα να αλλάξουν όλα αυτά με την προσθήκη ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή, από τους μεγαλύτερους σε αξία και προσφορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο την τελευταία δεκαετία. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ειδικεύεται στα στημένα και είμαστε σίγουροι ότι αν είναι υγιής θα βοηθήσει την Ομόνοια να ανέβει επίπεδο. Φτάνει να…

… τερματίσουμε στην πρώτη οκτάδα. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Όλοι χάνουν βαθμούς, και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι είμαστε μόλις 6 βαθμούς από την κορυφή παρά το ότι χάνουμε πολλούς βαθμούς σε σημαντικά παιχνίδια. Όμως είμαστε και σε απόσταση αναπνοής από τις πιο κάτω θέσεις άρα οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε στην τελική ευθεία άρα τα λάθη πληρώνονται ακριβά. 

Αν υπολογίσουμε κάτι (που δεν έχει σημασία) είναι ότι στα εναπομείναντα 5 παιχνίδια της Α’φάσης, αντιμετωπίζουμε 4 ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω από εμάς στην βαθμολογία. Αυτό όμως δεν λέει απολύτως τίποτα. Ο στόχος είναι η νίκη στην επόμενη αγωνιστική απέναντι στον Αχυρώνα-Ονήσιλο που είναι 2 βαθμούς πάνω από εμάς, για να ανέβουμε θέσεις και να θέσουμε την πιο σοβαρή υποψηφιότητα για επίτευξη του πρώτου μας στόχου.

Δεν νομίζουμε ο κόσμος μας να θέλει κάλεσμα για την συνέχεια! Σήμερα βάλαμε ακόμη μια πινέζα στον χάρτη των σταδίων της Κύπρου που δώσαμε το παρών μας. Ελπίζουμε την επόμενη αγωνιστική να κατακλύσουμε το Δάλι για να σπρώξουμε την ομάδα μας στην πιο σημαντική (μέχρι την επόμενη) νίκη!

ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ☘️ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.