Απολαυστικοί όπως πάντα οι Προπονητές Δυτικής Κερκίδας ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29Μ στο match report τους.

Δείτε τι έγραψαν:

“MATCH REPORT:

Αφού επέρασε το σοκ των κακών εμφανίσεων, μπορούμε να δούμε την ομάδα με παραπάνω ψυχραιμία. Σήμερα θεωρώ ότι εκάμαμε την πιο πειστική εμφάνιση. Πράματα τα οποία είδαμε (ή μάλλον δεν είδαμε) στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν ίσχυαν για το σημερινό παιχνίδι.

Καταρχάς μετά τις δύο ήττες με κακές εμφανίσεις, άρκεψε να ανεβάζει στροφές η άμυνα. Έχουμε μηδέν παθητικό στα τρία τελευταία παιχνίδια, τζιαι γενικά η εικόνα της άμυνας εντός γηπέδου εμπνέει εμπιστοσύνη. Για τον Παπαστυλιανού δεν έχουμε πολλά να πούμε. Λίρα εκατό. Μακάρι να συνεχίσει έτσι τζιαι θα πάει πολλά ψηλά. Επίσης βλέπουμε πολύ πάθος που τον Κονομή τζιαι τον Γαβρίηλίδη, τζιαι βλέποντας τον πάγκο με Ττόμη τζιαι Σιόν ως επιλογές, ξέρουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Δεξιά ο Σπύρου έπιασε την ευκαιρία του από τα μαλλιά τζιαι δείχνει ότι πρέπει να παλέψει ο Φώτη για να διεκδικήσει την θέση. Με λίγα λόγια έχουμε ένα υγιή ανταγωνισμό μεταξύ δύο πολλά καλών παιχτών! Αριστερά είδαμε σήμερα τον Αβραάμ να αντεπεξέρχεται στο παιχνίδι στην θέση του Δημητρίου, τζιαι αν σκεφτούμε ότι τζιαι ο Ττόμης μπορεί να παίξει την θέση, τότε είμαστε οκ. 

Στο κέντρο, όσο τζι αν έχουμε ποιοτικότατους παίχτες, επονήσαμε πολλά ως τωρά. Ο Φροξυλιάς, παιχταράς, αλλά χωρίς βοήθειες στα πλείστα παιχνίδια, να μοιάζει βραχυκυκλωμένος αφού δεν βρίσκει σε ποιόν να μοιράσει παιχνίδι, ή έχοντας 2-3 παίχτες πάνω του ανα πάσα στιγμή. Ο Λέο Κονομής έμπηκε σιγά σιγά στην εντεκάδα τζιαι δείχνει πολλά εγκεφαλικός τζιαι έξυπνος παίχτης, τζιαι είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει απίστευτα την ομάδα. Ο Αδάμος Αντρέου, ποιοτικότατος, τζιαι αρκετά επικίνδυνος δημιουργικά, πρέπει να έβρει ρυθμό γιατί αν τα καταφέρει θα ανεβάσει ούλλη την ομάδα επίπεδο πάνω. Πράμα το οποίο εκατάφερε σήμερα ο Αντρέας ο Σοφοκλέους. Με την είσοδο του στο γήπεδο επιάσαμε το παιχνίδι, να μου επιτρέψετε να πω. Κλεψίματα, μπαλιές, ασσίστ, πίεση, σωστές μπαλιές, ήταν παντού στο γήπεδο. Τούτον τον παίχτη θέλουμε να βλέπουμε τζιαι σήμερα εχτύπησε για πρώτη φορά την πόρτα για να διεκδικήσει θέση στην αρχική εντεκάδα. Όσο αφορά τες υπόλοιπες επιλογές στο κέντρο, θα έρτει ξανά η στιγμή που θα μπει ο Φοινίρης, θα έρτει τζιαι η στιγμή του Μιχαήλ να βοηθήσει την ομάδα.

Μπροστά, δίκαια ο Κύπρου έκλεψε τις εντυπώσεις φέτος. Ο πιο ουσιαστικός μας παίχτης, αλλά τζιαι ένας παίχτης που παλέφκει την κάθε φάση, που πιέζει την αντίπαλη άμυνα με αποτέλεσμα να χάννουν κατοχή ουκ ολίγες φορές, ένας παίχτης που όποτε κάτσει η μάππα στο πόδι του μυρίζει γκολ. Περιμένουμε να ανεβάσει απόδοση τζιαι ο Απόλλωνας Βασιλείου, αλλά τζιαι ο Αντρέας Αντωνίου, οι οποίοι είναι αξιόπιστες επιλογές. Στα φτερά ο Ματθαίου έδειξε καλά στοιχεία, ο Αρτεμίου συνεχίζει με καλές αποδόσεις σε κάθε παιχνίδι. Ο Λίλλης τζιαι ο Σταύρου θα πιάσουν τις ευκαιρίες τους σύντομα, τζιαι μιλούμε για δύο παίχτες με ταχύτητα, εμπειρία, τζιαι ποιότητα για να κάμουν την διαφορά στο παιχνίδι της ομάδας μας.

Στα του παιχνίθκιού τωρά, αφού εφλυαρίσαμε για το ρόστερ μας, εμπήκαμε καλά όπως πάντα, αλλά τούτη την φορά δεν εχάσαμε σε καμιά φάση τον έλεγχο του παιχνιθκιού. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά τζιαι ορισμένες επικίνδυνες προυποθέσεις για γκολ, όπως είχεν τζιαι ο Οθέλλος ορισμένες ευκαιρίες. Στο Β’ημίχρονο εμπήκαμε αποφασισμένοι τζιαι ουσιαστικοί, όμως η είσοδος του Σοφοκλέους στο κέντρο ήταν βαρόμετρο για να πιάσουμε το κέντρο τζιαι να αρκέψουμε να σπάζουμε την άμυνα του Οθέλλου. Ένα κλέψιμο τζιαι μια ωραία κάθετη μπαλιά του Σοφοκλέους έφκαλεν τον Αντωνίου σε θέση βολής, όπου εκέρδισε σωστά το πέναλτυ. Ο Φροξυλιάς έκαμεν το 1-0 πανηγυρίζοντας μπροστά από την κατάμεστη κερκίδα μας. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κύπρου κέρδισε το φάουλ στο ύψος της επανορθώτικής τζιαι ο Φροξυλιάς εκτέλεσε πάνω στο τοίχος και στην επαναφορά με μονοκόμματο σούτ έγραψε το 2-0 τζιαι το παιχνίδι έγυρε προς την πλευρά μας! Στην συνέχεια δεν απειληθήκαμε, εδιαχειριστήκαμε υπέροχα το παιχνίδι, τζιαι επεράσαν στο γήπεδο όλοι οι αμυντικοί μας (προσθέτοντας ύψος στις στημένες φάσεις), χωρίς να χάσουμε την επιθετικότητα μας με Αντωνίου και Απόλλωνα ως επιθετικούς.

Δίκαιο το 2-0, με μια καλή τζιαι σοβαρή εμφάνιση. Το κλειδί τα τελευταία παιχνίδι είναι η συγκέντρωση. Δείχνουμε να την κρατούμε τζιαι τούτο εν πολλά σημαντικό. Μετά την κακή παρένθεση, είμαστε εντός στόχων, αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε πολλά νωρίς ακόμα πιο πάνω, τζιαι εν σημαντικό να εκμεταλλευτούμε τούτο το μομέντουμ που θα χτίσουμε αν καταφέρουμε να πιντώσουμε νίκες. 

Συνεχίζουμε δυνατά, τζιαι όπως φαίνεται σε κάθε παιχνίδι κερδίζουμε περισσότερο κόσμο, κερδίζουμε περισσότερους φίλους, κερδίζουμε περισσότερους υποστηρικτές. 

ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ☘️ ΓΙΑ  ΤΟ ΛΑΟ”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.