Η Ανακοίνωση για των οργανωμένων μας για την πρώτη προπόνηση :

 

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Η ώρα να βρεθούμε ξανά στα τσιμέντα ζυγώνει.Η ώρα να θυμίσουμε σε φίλους και εχθρούς από τι υλικό είμαστε φτιαγμένοι, η ώρα να δείξουμε πως όχι μόνο δεν ξεθωριάσαμε αλλά κρατάμε ακόμα πιο σφιχτά την σημαία με το Τρίφυλλο ψηλά έχει φτάσει… Η ώρα της επανεμφάνισης της ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 9 είναι εδώ!

 

Σε αυτή την ιστορική “πρώτη” σας θέλουμε όλους. Μικρούς και μεγάλους για να υποδεχτούμε σε πανηγυρικό κλίμα την συνέχεια αυτής της τεράστιας παρακαταθήκης του 48.

 

Μιας παρακαταθήκης ασήκωτης όπου οι απαιτήσεις δεν μπορούν να είναι άλλες παρά μόνο το ταβάνι. Για να πετύχουμε ομως τον οποιοδήποτε στόχο πρέπει όλοι μαζί οπως αρχίσαμε, σαν μια μεγάλη οικογένεια να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος.

 

Για αυτό άστε τους χτύπους της καρδιάς σας να κτυπούν το ίδιο γρήγορα σαν να είναι η πρώτη φορά. Πάρτε το πράσινο σας κασκόλ και ελάτε να δείτε πως γίνεται πράξη το σλόγκαν από το Λαό για το Λαό.

 

Στηρίζοντας από τις 17:00 την εκδήλωση του ΔΣ έξω από το γήπεδο, στις 19:30 ετοιμαζόμαστε να δώσουμε μια πρώτη γεύση του τι θα ακολουθήσει φέτος στις κερκίδες. Ακολούθως μετά την προπόνηση κατευθυνόμαστε ΟΛΟΙ στον κεντρικό μας σύνδεσμο όπου το πάρτι θα συνεχιστεί στους γνωστούς μας ρυθμούς μέχρι αργά.

 

Για καλύτερη οργάνωση λεωφορεία από όλες τις πόλεις έχουν δρομολογηθεί να μεταφέρουν τον ΛΑΟ στο γήπεδο. Ο κεντρικός μας σύνδεσμος αναχωρεί αυστηρά στις 16:30. Η ΘΥΡΑ 9 Λεμεσός / Gate 9 Limassol αναχωρεί στις 17:30. Η Gate 9 Paphos / Omonoia Supporters στις 16:30 και η Θύρα 9 Λάρνακας – Larnaca 9 Crew στις 17:30. OFF CITY -9- στις 18:00 και η Gate 9 Lakatamias στις 17:00. Κάνουμε έκκληση στα στελέχη μας να είναι στις προκαθορισμένες ώρες στα γνωστά σημεία αναχώρησης.

 

Το Σάββατο λοιπόν από το απόγευμα σε μια μέρα γεμάτη ΟΜΟΝΟΙΑ και ΘΥΡΑ 9. Μια μέρα που όσοι έχουμε την τύχη να είμαστε εκεί θα την διηγούμαστε για μια ζωή.

 

Για πάλεμα, για μάτωμα για την καινούργια γέννα… Ραντεβού στα τσιμέντα αδέλφια.

 

Υ.Γ- Από τις 17:00 θα υπάρχουν εγγραφές ΘΥΡΑ 9 έξω από το γήπεδο. Φανέλα μελών και η κάρτα για την φετινή χρονιά θα δίνονται κανονικά το Σάββατο.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.