Οι επιτυχίες στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό ως επί το πλείστον έρχονται μέσα από μεθοδικη και σκληρή δουλειά. Έχουμε ζήσει πολλά παραδείγματα ομάδων που έφτασαν πολύ γρήγορα στην κορυφή και έσβησαν σαν πυροτεχνήματα. Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν οι ομάδες στηρίζονται σε ιδιοκτήτες που όταν τελειώσει η στήριξή τους ουσιαστικά τελειώνει και η ομάδα από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος για να αντέξει στο πέρασμα των χρόνων πρέπει να χτίσει μια σταθερότητα στα εσωτερικά του. Η σταθερότητα αυτή αποτελείται από πολλούς παράγοντες. Ότι έχει σχέση με το οικοδόμημα του συλλόγου μπορεί να παίξει το ρόλο του στις επιτυχίες ή στις αποτυχίες. Το μεγάλο ζήτημα είναι πώς αντιδρούμε και στις επιτυχίες αλλά κυρίως τις αποτυχίες.

Από την αρχή της πορείας της η Ομόνοια του Λαού έδειξε ότι έβαλε τις βάσεις για να δημιουργηθεί κάτι που θα αντέξει το χρόνο και θα είναι πάντα εκεί για να θυμίζει σε όλους ότι ένα σωματείο μπορεί να ζήσει και να πρωταγωνιστήσει χωρίς σωτήρες και αφεντάδες!

Καταφέραμε πάρα πολλά πράγματα τα τελευταία τρία χρόνια όμως σε κανένα σημείο δεν είδαμε κανενός τα μυαλά να παίρνουν αέρα. Ούτε καν των οπαδών! Ήταν απόλυτα φυσιολογικό κάποια στιγμή να έρθουν και άσχημα αποτελέσματα. Ήταν επίσης απολύτως φυσιολογικό κάποια στιγμή να αναρωτηθούμε όλοι μας αν θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αφεθήκαμε στην καταστροφολογία η οποία θα ήταν οδυνηρή για το σωματείο μας.

Η σταθερότητα αυτή επιτρέπει στην ομάδα μας να αντέχει τους όποιους κλυδωνισμούς και να βλέπει μπροστά! Είμαστε εδώ για να βλέπουμε μόνο μπροστά και να μεγαλώνουμε την Ομόνοια του Λαού. Είμαστε εδώ για να θυμίζουμε σε όλους τις αξίες μας και τα πιστεύω μας! Η Ομόνοια μας θα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και θα είναι για πάντα το αγκάθι του καιρού πού θα δείχνει ένα διαφορετικό δρόμο!

Ομόνοια Λαός πρωτάθλημα

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.