Αμέσως μετά το τέλος της επόμενης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η ομάδα μας ξεκινά την προετοιμασία της για το κύπελλο της Πανσόλειου Αθλητικής Ομοσπονδίας. Οι οκτώ ομάδες της ομοσπονδίας θα μπουν αύριο στην κληρωτίδα για να προκύψουν τα πρώτα τέσσερα ζευγάρια της διοργάνωσης.

Ο θεσμός φέτος θα έχει την εξής μορφή: οι οκτώ ομάδες θα χωριστούν μετά από κλήρωση σε τέσσερα ζευγάρια, οι αγώνες είναι διπλοί (δηλαδή από έναν αγώνα στην έδρα της κάθε ομάδας του ζευγαριού). Οι τέσσερις ομάδες που προκρίνονται στην επόμενη φάση σχηματίζουν δύο ζευγάρια όπου και πάλι θα δώσουν διπλούς αγώνες. Οι δύο νικητές θα συναντηθούν στον τελικό της διοργάνωσης όπου εκεί ο αγώνας είναι μονός. Μέχρι πέρσι γινόταν μόνο μια φορά κλήρωση και η κάθε ομάδα έπαιρνε τη θέση της στο δενδροδιάγραμμα της διοργάνωσης γνωρίζοντας εξ αρχής ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της στον επόμενο γύρο. Φέτος υπάρχει η πρόταση να πραγματοποιηθούν δύο κληρώσεις, δηλαδή μια πριν την πρώτη φάση της διοργάνωσης (δηλαδή για τους “8” του κυπέλλου) και μια πριν τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης (δηλαδή για τους “4” του κυπέλλου).

Όλες οι λεπτομέρειες (όπως το γήπεδο του τελικού) θα αποφασιστούν στην αυριανή συνεδρίαση (στις 18:30) της ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους των ομάδων. Επίσης στο τέλος της συνεδρίασης θα πραγματοποιηθεί η πρώτη (ίσως και μοναδική) κλήρωση για τον θεσμό. Επομένως αργά αύριο το βράδυ θα μάθουμε τον πρώτο μας αντίπαλο, επίσης τα πρώτα ματς θα πραγματοποιηθούν στις 2/3 και 3/3.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.