Καλεσμένος στην εκπομπή “Στο Πέταλο” της Digital TV ήταν χθες βράδυ ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Μιχάλης Παπαστυλιανού.

Συζυτήθηκαν η φετινή πορεία της ομάδας, το παιχνίδι με την ΑΕΖ, η συμβολή του κόσμου αλλά και το μέλλον του ίδιου, καθώς σύντομα λήγει το συμβόλαιο του με τον Άρη Λεμεσού, από τον οποίο είναι δανεικό στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δείτε τι είπε, μεταξύ άλλων:

“H ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς αυτόν τον κόσμο δεν θα διεκδικούσε άνοδο μέχρι το τέλος. Αυτός ο κόσμος είναι το ψωμί μας, αυτή η ομάδα ανήκει στον κόσμο. Αυτοί μας πληρώνουν, αυτοί είναι κάθε μέρα εκεί. Εκείνοι ετοιμάζουν τις θυσίες τους, τις δουλειές τους, αφήνουν τις οικογένειες τους τα Σαββατοκύριακα για ν’ έρθουν να μας δουν. Αυτοί πληρώνουν κάθε εβδομάδα 10 ευρώ εισιτήριο 2000 άτομα εντός και εκτός για ν’ έρθουν να μας δούνε. Χωρίς αυτό τον κόσμο δεν νομίζω να φτάναμε ως το τέλος. Μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο σε όλους.”

“Καλό όνειρο, καλό ταξίδι η φετινή πορεία μας. Μαθηματικά είμαστε μέσα στα πράγματα, θα δείξει στις επόμενες μέρες”.

“Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο πίεση και άγχος. Ένα παιχνίδι στο οποίο κρίθηκε όλη η χρονιά. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, είμαι περήφανος για την ομάδα και τον κόσμο μας”.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΔΩ (από το 23:57 του βίντεο)

“Χωρίς να φανώ αλαζόνας, είναι ομαδική προσπάθεια και από την άμυνα. Είναι μια πετυχημένη χρονιά, ένας άθλος. Δεχθήκαμε μόνο 19 τέρματα και έχουμε τα περισσότερα clean sheet, μαζί με την ΑΕΖ. Να συγχαρώ την άμυνά μου αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων”.

“Ναι είμαι δανεικός και τελειώνει το συμβόλαιό μου, δεν έχω συζητήσει κάτι επίσημο με τον Άρη. Έχουν και αυτοί έναν άθλο μπροστά τους. Θα δείξει τι θα γίνει του χρόνου, θα βρούμε το καλύτερο για μένα”.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.