Τα βλέμματα όλα στις ακαδημίες της Ομόνοιας!

Σε μια φιλική συνάντηση που είχαμε χθες με τον προπονητή της ομάδας μας, κάτι ετοιμάζουμε και έρχεται σε λίγες μέρες κοντά σας, μας ανέφερε το ενδιαφέρον του για τις ακαδημίες. Ίσως να ήταν λίγο αυτονόητο ότι ένας άνθρωπος που δούλευε για χρόνια με νεαρούς θα ασχοληθεί με τις ακαδημίες μας αλλά όπως είδαμε από πολλές άλλες ομάδες, δεν ασχολούνται και πολλοί με τα νεαρά ταλέντα τους. Αναφέρθηκε στους στόχους που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές και οι ομάδες, τα λάθη που γίνονται από όλες τις ομάδες υψηλού επιπέδου, το ταλέντο που υπάρχει στην Κύπρο και ότι θα παρακολουθεί τις ακαδημίες μας από κοντά, για να βρει κάποιους από τους παίκτες που θα στελεχώνουν την ομάδα μας τα επόμενα χρόνια. Ας μην ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος προπονητής έβγαλε αστέρια που σήμερα πρωταγωνιστούν στις ομάδες τους ή έκαναν το μεγάλο βήμα με μια μεγάλη μεταγραφή. 

Ο υπεύθυνος ακαδημιών, Ανδρέας Αθανασίου, τρέχει αδιακόπως για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των ποδοσφαιριστών που θα προπονούνται στους U15 & U19 και να είναι έτοιμοι για την προετοιμασία της ομάδας. Δίπλα του εννοείται και ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού, Ανδρέας Σάββα, όπως και όλο το τεχνικό επιτελείο, που προσπαθούν να ετοιμάσουν τα πάντα για να μην λείπει τίποτα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Στόχος, ένας, να έχουμε τα καλύτερα “φυτώρια” ποδοσφαιριστών στην Κύπρο τα επόμενα χρόνια.

Ήταν αρχή μας από το ξεκίνημα να αγωνίζονται νεαρά παιδιά, δικά μας, από τα σπλάχνα της ομάδας μας. Στον ΑΣΟΛ δεν το είδαμε να γίνεται πολλές φορές πράξη και μερικές που έγινε, η κατάληξη ίσως να μην ήταν η καλύτερη για τους ποδοσφαιριστές, αφού τους είδαμε αργότερα σε πιο μικρές ομάδες, αντί να κάνουν μεγαλύτερα άλματα. Στην Ομόνοια 29Μ, έχουμε την ευκαιρία να στήσουμε κάτι σωστά, να προπονούνται σε καλές εγκαταστάσεις, να γυμνάζονται όσο πρέπει και όπως πρέπει και να κάνουν την αθλητική ζωή, ώστε να κτίσουν τις βάσεις για να αγωνιστούν αργότερα στην πρώτη ομάδα, όπως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας τώρα, αφού πολλοί είναι από τα σπλάχνα του ΑΣΟΛ αλλά και γιατί όχι σε ομάδες του εξωτερικού.

Ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Λ.Σ ΟΜΟΝΟΙΑ
🗓Έναρξη προετοιμασίας 19/7/21
⚽️Προπονήσεις καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή
⏰Ώρα έναρξης 17:00
📝Γραπτό πρόγραμμα ανάπτυξης και εκπαίδευσης.
☘Ενιαία φιλοσοφία και σύνδεση με την Ά ομάδα.
🎯Έμφαση στην ανέλιξη ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου.
 
📋Εκπαιδευτικά σεμινάρια για ποδοσφαιριστές, προπονητές και γονείς.
🏆Βελτίωση, εξέλιξη, επαγγελματισμός!!!

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.