Α ημίχρονο: Χωρίς κάτι αξιόλογο τα πρώτα λεπτά. Στο 8′ ο Αλαμπρίτης πάτησε περιοχή από πλάγια αλλά άνοιξε την μπάλα. Σταδιακά η ομάδα μας κέρδισε μέτρα και κυκλοφορούσε μπάλα χωρίς να είναι απειλητική. Στο 21′ το βολέ από τον τερματοφύλακα και ο κακός υπολογισμός από την άμυνα μας έφεραν το επιθετικό του Διγενή σε ευνοϊκή θέση που και με σουτ έκανε το 1-0. Δεν αντέδρασε σωστά η ομάδα μας στη συνέχεια αφού η τυπικά φιλοξενούμενοι κρατούσαν με ευκολία μακριά τους επιθετικούς μας. Στο 32′ ένα σουτ του Φιάκα πέρασε έξω ενώ στο 35′ ένα σουτ για το Διγενή πέρασε άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Διγενής έχασε δοκάρι.

Β ημίχρονο: Προσπάθησε να βγάλει αντίδραση η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Β’ ημίχρονο. Στο 55′ από κοντά ο Σιών δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Στο 57′ ο Στρέζος απέκρουσε σουτ στην κλειστή του γωνία. Στο 59′ από ασταθή απόκρουση ο Ανδρέου έστειλε πλάγια την μπάλα. Στο 61′ από κόρνερ κεφαλιά του ίδιου παίκτη κόπηκε στη γραμμή ενώ στο 62′ σουτ του Φιάκα από κοντινή απόσταση πέρασε ψηλά άουτ. Και εκεί που η ομάδα μας άρχισε να πιέζει ο Διγενή πέτυχε δεύτερο γκολ πάλι μετά από αδράνεια στην άμυνα μας. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές μας τα είχαν χαμένα και στο 74′ ένα σουτ πέρασε λίγο άουτ. Στο 75′ ήρθε και το 3-0 σε αντεπίθεση και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Στα εναπομείναντα λεπτά κάποιες ευκαιρίες με Πική, Αρτεμίου και Φιάκα πέρασαν ανεκμετάλευτες.

Τελικό σχόλιο: Πρώτη ήττα για την ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού που όσα γκολ δέχθηκε σε 7 αγώνες τα δέχθηκε και σήμερα. Πέραν της κακής εμφάνιση οι συγκυρίες του αγώνα ήταν εναντίων μας. Κλειδί για την έκβαση του αγώνα το 2-0 σε φάση που η ομάδα άρχισε να ανεβαίνει. Διακοπή λόγω εθνικών και τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα μπορούν να δουλέψουν ουτώς ώστε ο σημερινός αγώνας να είναι απλά μια κακή παρένθεση.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.