Α ημίχρονο: Προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της η ομάδα μας στο ξεκίνημα ενώ η ΠΑΕΕΚ να βρει χώρους στην κόντρα. Πρώτη καλή φάση με τη συνεργασία Αλαμπρίτη Φιάκα με το σουτ του τελευταίου να αναγκάζει τον τερματοφύλακα σε απόκρουση στο 15′. Στο 28′ ο Αλαμπρίτης έκανε ωραία ατομική προσπάθεια το πλασέ του κατέληξε στον τερματοφύλακα. Στο 30′ οι τυπικά γηπεδούχοι απείλησαν μετά από κόρνερ αλλά ο Στρέζος αντέδρασε σωστά σε ένα πρώτο μέρος με πολλά λάθη εκατέρωθεν.

Β ημίχρονο: Μια κεφαλιά του Πική πέρασε έξω στο 46′. Συνέχισε να μην έχει καλό ρυθμό η ομάδα μας. Στο 60′ και στο 65′ η ΠΑΕΕΚ δημιούργησε δύο φάσεις με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια. Στο 73′ ο Φιάκας βρέθηκε εντός περιοχής αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 78′ από την σέντρα του Σωτηρίου η άμυνα της ΠΑΕΕΚ δεν έδιωξε σωστά και ο Πικής με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια η ομάδα μας έδωσε χώρο και προσπάθησε να κτυπήσει στην κόντρα δημιουργώντας κάποιες προϋποθέσεις. Από την άλλη η ΠΑΕΕΚ είχε κάποια κόρνερ και κάποιες μπαλιές που πέρασαν ανεκμετάλευτες. Και φτάνουμε στο 94′ όπου ο Απόλλωνας Βασιλείου έπιασε το δυνατό σουτ ο τερματοφύλακας δεν αντέδρασε σωστά και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα.

Τελικό σχόλιο: Ένας αγώνας που δεν έδωσε πολλές φάσεις. Κυριάρχησε η δύναμη ενώ καμία ομάδα δεν είχε καθαρό μυαλό. Στα ελαφρυντικά οι μόλις δύο ημέρες ξεκούρασης που είχε η ομάδα μας. Σημαντικό τρίποντο τόσο από βαθμολογικής άποψης όσο και για να επανέλθει η ηρεμία. Πλέον υπάρχει χρόνος για το προπονητικό team και τους ποδοσφαιριστές να δουλέψουν για να παρουσιαστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού ακόμα καλύτερη με τη νέα χρονιά.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.