Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθει στο στάδιο Αμμόχωστος η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν τον  έλεγχο με την ομάδα μας να στέκεται καλά στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτη φάση από την συνεργασία του Fabinho με τον Rashan Fernandes με το σουτ του τελευταίου να κοντράρει. Στο 13′ από την εκτέλεση φάουλ του Alberto Fernandes ο τερματοφύλακας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Πάρης Ψάλτης με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 16′ από την μπαλιά του Φιάκα ο Rashan Fernandes ελευθερώθηκε έκανε το σουτ αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα σε απόκρουση. Στα επόμενα λεπτά η Σαλαμίνα είχε δύο ευκαιρίες με σουτ από το ύψος του πέναλτι να καταλήγει ψηλά άουτ και τετ-α-τετ από πλάγια θέση που απέκρουσε ο Στρέζος. Μετά το cooling break ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρία σε κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ισοφάριση απο στατική φάση στην πρώτη καλή φάση του ημιχρόνου  στο 56′. Στο δίλεπτο 59-61 η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε δύο ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Αρχικά από φάουλ του Αρτεμίου και κεφαλιά του Πική στο πρώτο δοκάρι απέκρουσε εντυπωσιακά με τα πόδια. Δύο λεπτά αργότερα ο Τιμόθεος Παύλου έβγαλε σέντρα στον Πική αυτό πέτυχε το γκολ η μπάλα όμως από την μπαλιά του Παύλου είχε περάσει την τελική γραμμή. Στην συνέχει ο Γιώργος Πετράκης πέρασε στο παιχνίδι αρκετούς νεαρούς.  Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο με την ομάδα παρόλες τις αλλαγές και την χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών να στέκεται πολύ καλά. Στο 76′ η Σαλαμίνα πέτυψε το νικητήριο γκολ με κοντινή κεφαλιά.

Συμπερασματικά η ομάδα μας έδειξε να βρίσκεται σε καλό δρόμο δεδομένης της χρονικής περιόδου του φιλικού. Όλα τα νέα αποκτήματα έδειξαν να έχουν ρυθμό. Υπήρχε αλληλοκάλυψη, καλή κυκλοφορία κατά διαστήματα και όπως ανέφερε και ο κύριος Πετράκης στο τέλος του αγώνα έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.