Την Πέμπτη θα γίνει το αναβληθέν ντέρμπι μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Handball Α’Κατηγορίας.
Το παιχνίδι θα γίνει στο κλειστό του Παρνασσού και θα ξεκινήσει στις 20:45. Η είσοδος έχει ορίστε στα 8 ευρώ.
Η παρουσία όλων μας επιβάλλεται κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο.
Δείτε την ανάρτηση των οργανωμένων μας:
“ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ – ΟΛΟΙ ΘΥΡΑ 9
Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,
Την ερχόμενη Πέμπτη, το τμήμα handball της ομάδας μας συνεχίζει την αγωνιστική του δράση. Μετά από την νίκη στην Πάφο και την εξαιρετική παρουσία των λεβεντών μας στην πρώτη τους χρονιά στην Α’ κατηγορία, βλέπουμε την ομάδα να θέτει και να μπορεί να πετύχει υψηλούς στόχους για τη φετινή σεζόν. Πάμε λοιπόν να κολλήσουμε ακόμα μία νίκη, με τον κόσμο και τη ΘΥΡΑ 9 στο πλευρό των παικτών μας.
Την Πέμπτη στις 20:45, στον Παρνασσό, οι λεβέντες μας κατεβαίνουν στο γήπεδο για να τιμήσουν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και εμείς επιβάλλεται να είμαστε δυναμικά στο πλευρό τους.
Κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα για μαζική παρουσία από όλα τα κλιμάκια, σε όλο τον Πράσινο Λαό, για να στηρίξουμε την προσπάθεια των παικτών μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι καθήκον μας και επιβάλλεται να μετατρέψουμε το κλειστό σε κόλαση. Από την αρχή μέχρι το τέλος, να κάνουμε τον αντίπαλο να μην μπορεί να αναπνεύσει και να του ξεκαθαρίσουμε από την πρώτη στιγμή που θα πατήσει πόδι στο κλειστό ότι νικητές από το γήπεδο θα φύγουμε εμείς ή κανείς.
Πάμε να τραγουδήσουμε για τους αθλητές
του τμήματος μας, οι οποίοι από την περσινή χρονιά τιμούν στο έπακρο το Σωματείο που εκπροσωπούν.
Πάμε να φωνάξουμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού.
Πάμε να φωνάξουμε για το Σωματείο μας και τη ΘΥΡΑ 9.
Πάμε με τη φωνή μας και τον παλμό μας να μετατρέψουμε το κλειστό του Παρνασσού σε ζούγκλα και να πάρουμε τη νίκη με το έτσι και το θέλω.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9″

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.