Σε μια απαιτητική εβδομάδα μπήκε από χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς καλείται να δώσει τρία παιχνίδια σε διάστημα μόλις οκτώ ημερών.
Η ομάδα μας έπαιξε χθες με τη Νέα Σαλαμίνα στην Περιστερώνα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και κέρδισε με 1-0, με το “χρυσό” γκολ να πετυχαίνει ο Λουίς Ντος Σάντος στο 75ο λεπτό.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση την ερχόμενη Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, για το εξ αναβολής παιχνίδι του Α’ Γύρου του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΠ Πολεμιδιών, επίσης εντός έδρας στις 20:00. Ο αγώνας είναι μονός και η ΟΜΟΝΟΙΑ ως φαβορί που είναι καλείται να πάρει τη νίκη και την πρόκριση.
Η εβδομάδα κλείνει με ακόμα ένα απαιτητικό παιχνίδι, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στην Πάφος FC για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από δύο προηγούμενα, αφού υπάρχει φαβορί και είναι η παφιακή ομάδα, με τις διάφορες στο μπάτζετ και στο ρόστερ του κάθε συλλόγου να είναι μεγάλες.
Υπάρχουν και οι απουσίες των Φιάκα και Τίρνι, που θα εκτίσουν την ποινή τους για τις κάρτες που δέχθηκαν κόντρα στο αποελ, οι οποίες έρχονται να προστεθούν σε αυτές των τραυματιών Φακούντο, Πορτάλες και Ζαχαρίου. Παρόλα αυτά, τα πιο πάνω δεν αποτελούν δικαιολογία. Η ομάδα μας θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως και σε κάθε αγώνα. Άλλωστε, έχουμε δείξει μέχρι τώρα ότι δε θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Επιπλέον, η χθεσινή νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, μας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιαστούμε χωρίς άγχος απέναντι στο φαβορί.
Η εβδομάδα που διανύουμε είναι μια πρόκληση για την ΟΜΟΝΟΙΑ σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς καλείται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν να αντεπεξέλθει σε τρία παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένου και του ταξιδιού στην Πάφο. Το ρόστερ μας διαθέτει βάθος και ποιότητα και, παρά τις απουσίες, η ομάδα μπορεί να τα βγάλει εις πέρας.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.