Έξι χρόνια συμπληρώνονται απο το ιστορικό βράδυ της 29ης Μαΐου 2018. Εκείνο το βράδυ στον κεντρικό στην Αρχέρμου πέραν των 400 ατόμων πήραν την απόφαση για την ίδρυση ενός νέου σωματείου. Το όνομα αυτού ΟΜΟΝΟΙΑ 1948!

Παράλληλα την ίδια στιγμή οριστικοποιήθηκε η απόφαση για παραχώρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣΟΛ σε επενδυτή.

Ενα σωματείο που παρά τις δυσκολίες, την άρνηση διαφόρων ομοσπονδιών να το δεκτούν στις τάξεις τους, χάρη στην επιμονή των ανθρώπων του και στην στήριξη απο την ομοσπονδία της Πανσόλειου και τον αείμνηστο Μάριο Πολυδώρου κατάφερε να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι.

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε από τα βουνά της Σολέας και μέσα σε έξι χρόνια κατέληξε στην Α’ κατηγορία. Ένα σωματείο με εκατοντάδες ενεργά μέλη και χιλιάδες οπαδούς που γεννήθηκε απο το μεγαλύτερο οπαδικό σύνολο της Κύπρου, την ΘΥΡΑ9. Με μια ακαδημία με δεκάδες μικρά παιδιά που καθε χρόνο μεγαλώνει και με δικό μας προπονητικό κέντρο. Με το Πολιτιστικό Ίδρυμα ‘1948’ και με δικό μας τμήμα έρευνας.

Αυτά και πολλά άλλα γεμίζουν με περηφάνια τον κόσμο που ήταν από την αρχή μαζί σε αυτή την προσπάθεια αλλα και στον κόσμο που ακολούθησε στην συνέχεια την πορεία αυτού του σωματείου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Α.Λ.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης ΜΑΪΟΥ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.