Ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ιωάννη Στουππή, ετοίμασε η Γρηγορία Φραντζή για λογαριασμό του kerkida.net.

Ο Ιωάννης Στουππής ποδοσφαιριστής του ΑΛΣ Ομόνοια είναι και αυτός ανάμεσα σε αυτούς που βάζουν το λιθαράκι τους για την πολύ καλή πορεία της ομάδας.

Ο 24χρονος άσος αγωνίστηκε φέτος σε εννέα αγώνες και πέτυχε τέσσερα γκολ, βλέποντας την ομάδα του στην κορυφή του πρωταθλήματος με διαφορά επτά βαθμών από τον δεύτερο.

Πολύ σημαντική εμφάνιση πραγματοποίησε κόντρα στην Ελπίδα Αστρομερίτη όπου η ομάδα του βρισκόταν με 2-0 πίσω στο σκορ, με τον Ιωάννη να φέρνει το ματς στα ίσα με δύο πολύ όμορφα γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί (στο 6:50 και 7:55) τα γκολ:

Ο Στουππής ο οποίος φέτος ήρθε στους πράσινους εγκλιματίστηκε και έδεσε γρήγορα με τους συμπαίκτες του, δείχνοντας τι μπορεί να κάνει στον αγωνιστικό χώρο, ενώ διακρίνεται με το πάθος του στην προσπάθεια του να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Πολύ καλός στο επιθετικό κομμάτι, αγωνίζεται και από τις δύο πλευρές της μεσοεπιθετικής γραμμής ενώ μπορεί να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή πίσω στην άμυνα, είναι γρήγορος και παλεύει πάντα στο γήπεδο για την ομάδα του. 

(κλικ στις εικόνες για μεγαλύτερο μέγεθος)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.