Κρεμάνε τα παπούτσια οι αδερφοί Πετρακίδη

Με ανάρτηση απευθυνόμενοι προς τον κόσμο της Ομόνοιας και των ομάδων που αγωνίστηκαν, τα δύο αδέρφια ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από την αγωνιστική δράση. 

Ευχαριστούμε τον Αχιλλέα και τον Σωτήρη για όσα πρόσφεραν στο τριφύλλι και τους ευχόμαστε τα καλύτερα σε ότι και να κάνουν.

Πιο κάτω ανάρτηση της στήλης “Ο Γραφών“:

Όταν άλλοι σφυριζαν αδιάφορα και έκαναν τις πάπιες για τα δεινά που περνούσαν τα τμήματα του ΑΣΟΛ και ιδικά η πετόσφαιρα οι πετρακκιδιες εφκηκαν μπροστά, μαγκικα τζαι ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ!

Τι να πουμε για τις χαρες τζαι τες συγκινήσεις στα κλειστά της κύπρου ούλλης? Να πουμε για το πάθος τζαι την ψυσχη που εφκάλαν με το τριφύλλι στο στήθος?

Με την ανάρτηση του Αχιλλέα μπήκε και επίσημα τέλος στην εντός παρκέ προσφοράς των αδερφών Πετρακίδη και βλέποντας το, αναπόφευκτα ήρθαν στο μυαλό μου μνήμες απο παιχνίδι σπουδαία, κι απο άλλα “ασήμαντα” ως προς την έκβαση τους, κάποια άλλα με πιο σημαντικά πράγματα απο την κατάκτηση ενός τίτλου, οπως για παράδειγμα την κίνηση απο οπαδό της ομάδας να σηκωθεί απο τροχοκάθισμα και να σταθεί στα πόδια του για χάρη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ της καρδιάς! 

Αχιλλέα και Σώτο ευχαριστούμε για όλα ρε, είστε μάγκες απ τους λίγους! 

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΣΟΛ

ΙΣΟΒΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.