Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας μεγαλώνει!

 

Στην γενική συνέλευση της 12ης Ιουνίου τα μέλη του σωματείου μας ενέκριναν την πρόταση που ετοίμασε ομάδα πρωτοβουλίας 13 μελών μας για δημιουργία καλαθοσφαιρικού τμήματος Ατόμων με Νοητική Αναπηρία (ΑμεΝΑ).

 

Η παρουσίαση του τμήματος που έγινε από 2 μέλη του νεοσύστατου συμβουλίου του τμήματος ενημέρωσε το κοινό για τον τρόπο λειτουργίας, τις δομές, τους στόχους αλλά και την μεγάλη ευθύνη της υλοποίησης της μεγάλης ιδέας!

 

Το Σωματείο μας θα συνεργαστεί με την στέγη πρότυπο ενηλίκων ατόμων με νοητικές αναπηρίες «Απόστολος Λουκάς» ( @kentroapostolosloukas )που εδρεύει στην Λεμεσό. Στόχος αρχικά να προσφέρει ποιοτικό χρόνο στα άτομα αυτά και κατ’επέκταση με διάφορες δράσης να συνδράμουμε και εμείς στο μεγάλο έργο της στέγης για ένταξη τον ατόμων αυτών στην κοινωνία!

 

Η δημιουργία του συγκεκριμένου τμήματος μετά του ποδοσφαιρικού, αντικατοπτρίζει τον κοινωνικό χαρακτήρα του σωματείου μας και μας τιμά ιδιαίτερα.

 

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του σωματείου μας να αγκαλιάσουν το καινούργιο υποσχόμενο τμήμα και όποια/όποιος μπορεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Links των νέων μας social media και του Αποστόλου Λουκά:

Facebook: Ομόνοια 29Μ τμήμα ΑμεΝΑ

Instagram: @omonoia_29m_amena

Facebook: Απόστολος Λουκάς πρότυπο κέντρο

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.