Τον τελευταίο καιρό οι υπέρμαχοι της κάρτας οπαδού προσπαθούν με το έτσι θέλω να μας πείσουν ότι είναι επιτυχημένο ένα αποδεδειγμένα αποτυχημένο μέτρο παρουσιάζοντας ακόμα και ψεύτικα στοιχεία με αριθμούς εισιτηρίων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Κάποιοι που δεν ασχολήθηκαν ποτέ στην ουσία με τον αθλητισμό και την τρέλα που έχει ένας οπαδός για την ομάδα του θέλουν να μας πείσουν ότι ησυχία που επικρατεί στα κυπριακά γήπεδα αυτή τη χρονιά είναι φυσιολογική.

Λυπόμαστε κύριοι σε κανένα γήπεδο του κόσμου δεν είναι φυσιολογική αυτή η εικόνα. Σε κανένα γήπεδο του κόσμου δεν επιζητείται με τόση μανία η ησυχία. Οι οπαδοί είναι το ζωτικό κομμάτι του αθλητισμού. Χωρίς οπαδούς πολύ απλά δεν υπάρχει αθλητισμός.

Το ζήσαμε και χθες στον αγώνα του γυναικείου βόλεϊ της ομάδας μας. Πριν την παρουσία των οργανωμένων η ομάδα μας έχανε 2-0 σετ. Με την παρουσία των οργανωμένων κόντεψε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Η παρουσία του κόσμου μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες σε ένα αγώνα. Είναι πολύ κρίμα ομάδες που διαθέτουν χιλιάδες κόσμου να χάνουν ένα από τα βασικά όπλα τους για νόμους που δεν έχουν καμία ουσία και ούτε μπορούν να προσφέρουν κάτι.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.