Στον αγώνα του τμήματος γυναικείου βόλεϊ του ΑΣΟΛ απέναντι στην ανορθωση βρέθηκε η Θύρα 9. Οι οργανωμένοι μας στάθηκαν στο πλευρό των αθλητριών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δε σταμάτησαν λεπτό το τραγούδι παρά το άσχημο αποτέλεσμα.

Οι βολλεϊμπολίστριες του ΑΣΟΛ ενθουσιάστηκαν με την παρουσία της Θύρας 9 και το έδειξαν κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το παιχνίδι.

Για την ιστορία η ανορθωση κέρδισε με 3-0 σετ.

Δείτε την ανάρτηση των οργανωμένων μας:

“Απόψε με μια μαζική και δυναμική παρουσία, στηρίξαμε ξανά το τμήμα πετόσφαιρας γυναικών του ΑΣΟΛ στον αγώνα τους απέναντι στην Ανόρθωση για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας. Ένα σχετικά νεοσύστατο τμήμα του ΑΣΟΛ αφού ιδρύθηκε το 2018 και παλεύει μέσα σε τεράστιες δυσκολίες για την άνοδο και καθιέρωση στην ανώτατη κατηγορία του αθλήματος.

Η παρουσία μας έδωσε πνοή και χρώμα στο κλειστό και χαροποίησε ιδιαίτερα τις παίκτριες μας που αγωνίζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες για να διακριθούν. Η εμμονή αυτών που εξουσιάζουν, καθώς και των καρεκλοκένταυρων στον ΚΟΑ, να συνεχίζουν να επιβάλουν την κάρτα φιλάθλου σε όλα τα αθλήματα, οδηγεί σε μαρασμό και καταστροφή τα τμήματα των σωματείων που παλεύουν για επιβίωση και αγωνίζονται συνήθως μπροστά σε ελάχιστους οπαδούς δυστυχώς.

Αποδεδειγμένα πλέον, μόνο η παρουσία των οργανωμένων σε αυτά τα αθλήματα μπορεί να δώσει ζωή σε αυτούς τους αθλητικούς χώρους και να δώσει ώθηση ξανά σε κόσμο ώστε να τα στηρίξει. Η ετσιθελική εφαρμογή της κάρτας μπορεί να στερεί για μια ακόμα χρονιά την παρουσία στα τμήματα του ΑΣΟΛ, όμως θα συνεχίζουμε να δίνουμε μάχες με όλες μας τις δυνάμεις, για να ανατραπούν αυτά τα αυταρχικά μέτρα που μας κρατούν έξω από τα κλειστά.

Με την ευκαιρία αυτήν να συγχαρούμε την πετοσφαιρική ομάδα των ανδρών που χτες πέτυχε μια σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη και διεκδικεί πλέον με αξιώσεις μια ιστορική πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης! Οι λεβέντες του φιλέ μας κάνουν πραγματικά περήφανους και ελπίζουμε σύντομα να μπορέσουμε να είμαστε κοντά τους.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.