Η Κύπρος πάει με ελπίδες στην Αστάνα Αρένα. Ελπίδες για πρόκριση δεν υπάρχουν αλλά η εθνική μας θέλει να κατακτήσει την τιμητική τρίτη θέση. Για να καταφέρει κάτι τέτοιο θα πρέπει να κερδίσει το Καζακστάν ή τουλάχιστον να μην χάσει. Μεγάλο ματς αναμένεται στο Ρότερνταμ όπου η Ολλανδία φιλοξενεί την Βόρειο Ιρλανδία. Ενδιαφέρων παρουσιάζουν επίσης οι αγώνες του 5ου ομίλου μεταξύ Κροατίας-Ουγγαρίας και Σλοβακίας-Ουαλίας, αφού ίσως κάποιες από αυτές καταφέρουν να πάρουν προβάδισμα. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε για το στοίχημα στη σημερινή μας μέρα.

Καζακστάν-Κύπρος:

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στους 7 βαθμούς και δεν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης καθώς η 2η Ρωσία βρίσκεται στους ήδη στους 15 βαθμούς. Σε γενικές γραμμές η Κύπρος στέκεται καλά μέσα στο γήπεδο και μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για τέρματα. Στον πρώτο αγώνα με το Καζακστάν δεν κατάφερε να κερδίσει παρά το γεγονός ότι είχε καλές ευκαιρίες. Το Καζακστάν δείχνει να μην στέκει πολύ καλά αμυντικά και είναι κάτι που φάνηκε στα 2 τελευταία της παιχνίδια με Κύπρο και Ρωσία. Στο παιχνίδι με την Ρωσία λύγισε προς το τέλος αλλά οι Ρώσοι είχαν χάσει τεράστιες ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη πολύ πιο νωρίς. Γενικά περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει κάτι ουσιαστικό να χάσει. Το οβερ δίνεται σε πολύ υψηλές αποδόσεις γι αυτό και θα είναι η επιλογή μας.

Πρόταση: Over 2.5 goals

Τιμή: 2.25


Λευκορωσία-Εσθονία:

Καμία από τις 2 ομάδες δεν έχει δείξει κάτι καλό μέχρι τώρα. Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα που έγινε τον Σεπτέμβριο στο Ταλίν, η Λευκορωσία νίκησε με 2-1 με τέρμα στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Εσθονία δέχεται πάρα πολλά τέρματα ενώ και η επιθετική της γραμμή παρουσιάζει προβλήματα αφού μέχρι τώρα έχει σκοράρει μόνο 2 φορές. Η Λευκορωσία αντιμετωπίζει και αυτή προβλήματα στο σκοράρισμα. Έχει πετύχει μόνο 3 τέρματα και έχει ήδη αρχίσει η γκρίνια. Απέναντι στην Εσθονία μέσα στο Μινσκ είναι μια καλή ευκαιρία να κάνει μια καλή εμφάνιση και να ικανοποιήσει τον κόσμο της με ένα επιβλητικό σκορ. Μια καλή επιλογή εδώ είναι η Λευκορωσία να σκοράρει 2 ή περισσότερα γκολ που δίνεται στο 1,85.

Πρόταση: Η Λευκορωσία να σκοράρει 2 ή περισσότερα γκολ

Τιμή: 1,85


Ρωσία-Σκωτία:

Μετά τις νίκες απέναντι σε Σκωτία εκτός και Καζακστάν εντός, η Ρωσία βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα τελικά του EURO 2020. Θα ήθελαν βέβαια να τελειώσουν την υπόθεση πρόκρισης από σήμερα έτσι ώστε να ταξιδέψουν στην Κύπρο πιό χαλαρά. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να νικήσουν την Σκώτια και την ίδια στιγμή το Καζακστάν με την Κύπρο να τελειώσουν ισόπαλες. Η Σκωτία από την άλλη δεν κατάφερε να βάλει καθόλου πίεση σε Βέλγιο και Ρωσία. Μετά από έξι αγώνες έχει πάρει μόνο 6 βαθμούς όπου και αυτοί δεν ήρθαν με τον πιό πειστικό τρόπο. Απέναντι στο Σαν Μαρίνο κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας στο πιο κολακευτικό αποτέλεσμα που έχει το Σαν Μαρίνο μέχρι στιγμής στον όμιλο, ενώ νίκησε και την Κύπρο με 2-1 μέσα στην Γλασκώβη σκοράρωντας το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις. Η Ρωσία είναι το φαβορί και αναμένεται ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει μέσα στη Μόσχα. Οι Ρώσοι όμως χάνουν πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια τους και ίσως να μην έχουμε μεγάλο σκορ. Μια καλή επιλογή είναι το οβερ 8,5 προσπάθειες στον στόχο. Η Σκωτία θα παίξει ελεύθερα και χωρίς άγχος, και έτσι αναμένεται ότι θα δημιουργήσει κάποιες φάσεις.

Πρόταση: Over 8.5 shots on target

Τιμή: 1.75


Λετονία-Πολωνία:

Παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε τα 2 τελευταία της παιχνίδια, η Πολωνία βρίσκεται στην πρώτη θέση. Η εκτός έδρας ήττα από την Σλοβενία καθώς και η ισοπαλία εντός με την Αυστρία έχουν δυσκολέψει την κατάσταση. Πιθανές νίκες απέναντι σε Λετονία και Βόρειο Μακεδονία όμως, θα φέρουν τους Πολωνούς αγκαλιά με την πρόκριση. Η Λετονία είναι απλά απογοητευτική και δέχεται γκολ πολύ εύκολα. Μετά από 6 έξι αγώνες έχει μηδέν βαθμούς, ενώ έχει δεχθεί 21 τέρματα και έχει σκοράρει μόνο ένα. Με τον Λεβαντόφσκι σε εξαιρετική κατάσταση, η Πολωνία αναμένεται να έχει ένα εύκολο βράδυ. Θα πάμε με το οβερ που μπορεί να μην πληρώνει πολλά, αλλά για αυτό το ματς είναι καλό.

Πρόταση: Over 2.5 goals

Τιμή: 1,55


Ολλανδία-Βόρειος Ιρλανδία:

Με ένα αγώνα περισσότερο από την Ολλανδία, η Βόρειος Ιρλανδία βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με συγκάτοικο την Γερμανία. Η διαφορά από τους Ολλανδούς είναι 3 βαθμοί, έτσι όλα μπορούν να ανατραπούν. Στην Ολλανδία δεν θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο μη νίκης ενώ το σενάριο ήττας θα είναι καταστροφικό. Μετά από 2 συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες πρόκρισης σε τελική φάση (EURO 2016, Παγκόσμιο 2018), δεν υπάρχει το περιθώριο νέας αποτυχίας. Οι Βορειοιρλανδοί πάντως έχουν μια αρκετά καλά οργανωμένη ομάδα και δεν θα είναι τοσο εύκολο για τους γηπεδούχους. Αναμένεται δυνατό παιχνίδι από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τους Ολλανδούς με οποιοδήποτε τρόπο. Μιά καλή επιλογή είναι να βγουν 4 ή περισσότερες κάρτες, αφού περιμένουμε ότι θα γίνουν αρκετά φάουλ ιδίως από πλευράς Βορείου Ιρλανδίας. Υπενθυμίζουμε ότι η κόκκινη κάρτα μετράει διπλά.

Πρόταση: Over 3.5 cards

Τιμή: 2,20

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.