Γεια σας ρε αλάνια, τζαιρό να τα πούμε!

Βασικά που την επανάσταση τζαι μετά εν η πρώτη φορά.

Που λέτε έψαχνα τζίνο το κάτι (όι τζίνο της Καιτούλας ρε σοβαρευτείτε) που θα με έκαμνε να πιάσω ξανά την πένα μου!

Ημέρα Τετάρτη 15 / 01 / 2020 ημέρα κυπέλλου, αλήθκεια πόσο μου είχαν λείψει αυτές οι τετάρτες… πάμε που λέτε στο γήπεδο της Π.Α.Ε.Ε.Κ να δούμε την αγαπούλα, κορούα, Βασίλισσα, σσύλα, το αίσθημα, την καψούρα τζαι τόσα άλλα που εν για μας η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μπαίνουμε της πόρτας, σχιερετούρες, πειράγματα με τους λίγους που ήταν γήπεδο ως τζίνη την ώρα, βλέπεις δεν είναι και το πιο εύκολο πράμα η ώρα 1:30 το μεσημέρι ημέρα Τετάρτη να πάει κάποιος να δει μάππα, αλλά ο λαός είπαμε τα πολλές φορές ότι εν ικανός για ούλλα.

Πριν να βαρεθείτε τζαι επειδή  τούτα ξέρετε τα πάμε να σας πω τι ήταν τελικά τζίνο το κάτι.

Ξεκινά το παιχνίδι ούλλα μια χαρά όπως πάντα, ξαφνικά έρκεται μια πατσαρκά τζαι βρεθούμαστε 1-0 πίσω στο σκορ… «άτε αγαπούλα μου, πάμε λεβέντες μου, ΟΜΟΝΟΙΑ εσυ εσυ θα προκριθείς κλπ κλπ κλπ» τζαι μπάμ άλλη πατσαρκά λλιο πιο δυνατή  τούτη έκαμα 1 λεπτό να ξανά φέρω το φώς μου τζαι τούτο ήταν τζαι τζίνο το κάτι… η ομάδα που κτίστηκε που το μηδέν κυριολεκτικά που είναι καταδικασμένη να αντιστέκεται που πολεμήθηκε από τους δήθεν φίλους και τους ασπόνδυλους εχθρούς, η ομάδα που είναι το τρένο της 4ης κατηγορίας τζαι πάει καρφωτή για πρωτάθλημα χάνει 2-0 σε παιχνίδι κυπέλλου 4ης και 3ης κατηγορίας από ομάδα επίσης 4ης κατηγορίας μέσα στο σπίτι της. Πόνος, νεύρα, άγχος, συνθέτουν την ατμόσφαιρα τζαι καταλαβαίνεις αμέσως πως τούτη η ομάδα αγαπήθηκε που τον λαό, συνειδητοποιώ ότι αν ετέλειωνε έτσι το παιχνίδι τζαι έρκετουν ο αποκλεισμός δεν θα είχα ύπνο την νύχτα.

Μάλλον κάπου δαμέ το ίδιο ένιωσαν και οι εντός γηπέδου, κάπου δαμέ άκουσα τζαι είδα λιοντάρκα μες το γήπεδο που τον πάγκο ως το τελευταίο χορταράκι, μάθκια αρκέψαν να γυαλίζουν ξανά τζαι η συνέχεια γνωστή η ΟΜΟΝΟΙΑ 1948, η ΟΜΟΝΟΙΑ του λαού προκρίνεται στον επόμενο γύρο και περιμένει αντίπαλο.

Πας την κερκίδα παναήρκα, φωνές, χαρούμενα τύμπανα

Ένα μωρό να κρατά ένα από τα λάβαρα στην κερκίδα και να πετά στους εφτά ουρανούς (όπως τζαι να τα φέρει η ζωή θα έχει πρασινούθκια από κούνια να στοιχειώνουν τους εχθρούς)

Τούτα τα λία για αρχή αλάνια μου και θα τα λέμε πιο συχνά τωρά τζαι να πάει

υ.γ Τούτοι του olaomonoia πρέπει να προσέξουν ποιούς εμπιστεύονται για να γράφουν μες τη σελίδα τους. Μεχ μεχ μεχ

υ.γ 2 Η ΟΜΟΝΟΙΑ του ΛΑΟΥ είναι εδώ να σας κάνει τα όνειρα εφιάλτες

υ.γ 3 Δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο το γεγονός πως ένας ρόμποκοπ αποζημιώθηκε από το κράτος (που την τσέπη του κόσμου) για ξύλο που έφαγε σε φασαρίες που αυτός προκάλεσε. Δώστε ρε γάροι δουλειές του κόσμου τζαι δώστε τζαι τίποτε στα φτωχαδάκια που με τον ιδρώτα τους «σας επιτρέπουν» να είσαστε ακόμα στην εξουσία τζαι αφήστε τις αποζημιώσεις στα κωθωνάκια σας.

 

                                                                                                                                         Ο Γραφών       

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.