Κάλεσμα για την αυριανή ανοικτή προπόνηση έκαναν οι Προπονητές Δυτικής Κερκίδας, με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Δείτε την ανάρτηση:

“Πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας για την νέα σεζόν αύριο. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά και ένα άλλο κεφάλαιο τελειώνει. Αύριο δεν θα δούμε για πρώτη φορά παίχτες που ήταν στο σωματείο από την ίδρυση του. Σίγουρα όμως, θα συνεχίσουμε να τους βλέπουμε στην κερκίδα, όπως βλέπουμε συνέχεια τον Πάμπο, τον Δήμο, τον Στέφανο, τον Μπόκη, τον Τσίτσιο, τον Θεράποντος, καθώς και παίχτες που ήδη παίζουν σε άλλες ομάδες οι οποίοι κάνουν την εμφάνιση τους σε παιχνίδια μας φορώντας φανέλες της ομάδας μας. Γιατί δεν είμαστε μια απλή ομάδα, ούτε μια νόρμαλ ομάδα με βάση τα “μοντέρνα” πρότυπα. Και για να το επιβεβαιώσετε αυτό μπορείτε να ρωτήσετε τους παίχτες που αγωνιστήκαν με την ομάδα μας για να σας πείσουν για του λόγου το αληθές.

Εφύγαν φέτος για διάφορους λόγους πολλοί παίχτες με μεγάλη συνεισφορά, αλλά και παίχτες που θεωρούμε ότι θα τους θυμόμαστε για χρόνια γιατί έγιναν ήδη θρύλοι του σωματείου. Θα αναφερθούμε κυρίως στους πιο παλιούς, χωρίς να ξεχνάμε ή να μειώνουμε την συνεισφορά των πιο πρόσφατων ποδοσφαιριστών μας.

Ο Στουππής έδωσε τα πάντα για την ομάδα μας στα 2 χρόνια παρουσίας του τζιαι θα έχουμε να τον θυμόμαστε για την σταθερά καλή του απόδοση αλλά κυρίως για κάποια σπουδαία τζιαι σημαντικά γκολ π.χ. το γκολ τίτλου πέρσι στο Μακάρειο ή το γκολ του διπλού στο Παφιακό.

Ο Ραφαήλ Σοφοκλέους ήρτεν κοντά μας που την Δ’κατηγορία τζιαι έδειξε μια τρομερή συνέπεια τζιαι άνεση σε κάθε παιχνίδι. Μεγάλη απώλεια του Ραφαήλ που σταμάτησε το ποδόσφαιρο για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Γιώργος Λοίζου μπορεί να έπαιξε στην ομάδα μας ένα χρόνο, αλλά δέθηκε απίστευτα με το σωματείο. Η μεταγγραφή του θεωρείτε ιστορική για την ομάδα μας καθώς αποκτήθηκε από την πρωταθλήτρια Α’κατηγορίας, κάτι το οποίο δείχνει και την ποιότητα του πρώην τερματοφύλακα μας.

Για τον Μίλτο τα γράψαμε και πιο παλιά. Αρχηγός με Α κεφαλαίο, ακόμη και όταν δεν φορούσε το περιβραχιόνιο στα πρώτα παιχνίδια στο αγροτικό. Ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου με τεράστια προσωπικότητα, ικανή να παρασύρει τους συμπαίχτες αλλά και την κερκίδα. Μας χάρισε πάρα πολλές όμορφες στιγμές και αμέτρητα γκολ, όμως το καλύτερο το άφησε στο τέλος. Ένα γκολ που θα το θυμόμαστε για καιρό, δείγμα του πάθους, της επιμονής και της δύναμης του Μίλτου. Τον Μίλτο όμως θα συνεχίσουμε να τον έχουμε στο τεχνικό τημ.

Ο Γιώργος Μαυροφτής, ο πολυαγαπημένος μας παίχτης. Θεωρούμε (και δεν συνηθίζουμε να κάνουμε κριτική) ότι ο Γιώργος έπρεπε να έχει περισσότερες συμμετοχές φέτος βάση της ποιότητας του. Ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι που όπου αγωνίστηκε έδειξε να ανταποκρίνεται πλήρως. Πλήρης παραγωγικότητα σε γκολ και ασσίστ, καθώς και σκοράρισμα με όλους τους τρόπους, ακόμη και απευθείας κόρνερ. O mvp (κατα τη γνώμη μας) της περσινής χρονιάς με τον λιγότερο χρόνο συμμετοχής (συνήθως έμπαινε αλλαγή) και πρώτος σε γκολ και ασσίστ, όλα καθοριστικής σημασίας.

Τέλος, μια τρελή ποδοσφαιρική ιστορία. Ο Πάρης Μαυροφτής. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2014, και ξαναφόρεσε ποδοσφαιρικά παπούτσια το 2018 για να φορέσει το τριφύλλι στο στήθος. Ξεκίνησε από το αγροτικό, όπου και ξεχώριζε, και χρόνο με τον χρόνο ανέβαζε την απόδοση του, φτάνοντας στο σημείο να ξεχωρίζει και να διακρίνεται στην Β’κατηγορία. Δυστυχώς στάθηκε άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό του και σταματάει το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τον ηγέτη της άμυνας μας, ο οποίος σκόραρε και κρίσιμα γκολ, κάποια από τα οποία έδειξαν πόσα κότσια διαθέτει. Σε παρεϊστικες ποδοσφαιρικές συζητήσεις πέρσι έτσι καιρό, πάντα έβαζα τον Πάρη στους παίχτες που διαθέτουμε στο ρόστερ μας και θεωρούσα έτοιμο να αντεπεξέλθει πλήρως σε παιχνίδι Α’κατηγορίας.

Δεν ξεχνάμε τους παίχτες που τίμησαν το τριφύλλι στο στήθος. Τους δείχνουμε τον σεβασμό που του αξίζει και τους ανταποδίδουμε αυτά που εκείνοι μας έδωσαν με τους κόπους και τις θυσίες τους. Δεν είμαστε μια απλή ομάδα. Είμαστε κάτι πολύ περισσότερο. Αύριο δίνουμε δυναμικό παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για να θυμίσουμε τους παλιούς αλλά και να δείξουμε στους νέους τι σημαίνει να είσαι ποδοσφαιριστής αυτής της ομάδας. Με ψηλότερους στόχους φέτος, με περισσότερη πίεση και άγχος από όλους, οφείλουμε να είμαστε μια γροθιά, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμος!”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.