Ανάρτηση από τους Προπονητές Δυτικής Κερκίδας ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΖ.

Δείτε την ανάρτηση:

“Αν μας ελαλούσαν μετά το τέλος της 18ης αγωνιστικής (στην Πέγεια) ότι θα είχαμε μαθηματικές ελπίδες για άνοδο ως την τελευταία αγωνιστική, θα τους εφκάλλαμε πελλούς. Θεωρητικά τζιαι μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες, ρεαλιστικά όμως όχι. Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παίζει φιλικά, δεν στήννει παιχνίθκια, ούτε γοράζει διαιτητές. Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ όταν έπαιζε με “αδιάφορες” ομάδες, στις τελευταίες φάσεις του παιχνιθκιού επηαίνναν τζιαι οι πορτάριες τους στην επίθεση για να μας κάμουν ζημιά. Γιατί τούτες οι “αδιάφορες”΄ομάδες επιάνναν τα που ούλλους. Μετά που το πρηχτιλλίκην της μεγάλης ομάδας των 5 οπαδών που το Ζακάτζι, είδαμε σήμερα διαιτησία πρώτης κατηγορίας, δηλαδή ένα διαιτητή τζιαι ένα επόπτη να κάμνουν ό,τι θέλουν για να ευνοήσουν την φιλοξενούμενη ομάδα με αποκορύφωμα το εξόφθαλμο πέναλτυ που δεν μας έδωσε τζιαι θα άλλαζε τα πάντα στο πρωτάθλημα τζιαι στην υπόθεση άνοδος. Όμως εν θα αναλωθούμε παραπάνω, ούτε θα φκάλουμε πικρία.

Το μόνο πράμα που έχει σημασία είναι να δώκουμε συγχαρητήρια στους λεβέντες μας για την υπερπροσπάθεια που εκάμαν τόσο καιρό! Εφέραν τα πάνω κάτω, τζιαι αναγκάσαν τες βρώμικες ομάδες να επιστρατεύσουν ούλλη την βρωμιά που είχαν μαζεμένη για να καταφέρουν τον σκοπό τους. 

Είμαστε πραγματικά περήφανοι για τους ποδοσφαιριστές μας, τζιαι θέλουμε να τους πούμε να σηκώσουν κεφάλι. Εχάθηκε μια αντίξοη μάχη, όμως ο πόλεμος δεν θα χαθεί ποττέ όσο υπάρχουμε εμείς δαμέ!

ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ☘️ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.